Norwegian Chamber Orchestra: Mozart · Britten · Tchaikovsky – Norwegian Chamber Orchestra

Wolfgang Amadeus Mozart: Divertimento, B flat major,K 137 · Benjamin Britten: Variations on a Theme of Frank Bridge, op.10 · Peter Tchaikovsky: Serenade for Stringsmer… op.48

Iona Brown, leader · Norwegian Chamber Orchestra

Repertoaret er selvfølgelig ren ‘indrefilet’, det ypperste skrevet for kammerorkester. Når det i tillegg er en total hengivelse i hvert anstrøk og hver frase hos musikerne, blir det en usedvanlig rik og meningsfull opplevelse for lytteren.

kr 139

Klassisk superinnspilling!

I en periode på 20 år var den legendariske fiolinisten og lederen Iona Brown kunstnerisk leder for Det Norske Kammerorkester. Utgivelsen av Mozart, Britten og Tchaikovsky fikk verden til virkelig å sperre øyne og ører opp for det unge og fremadstormende ensemblet. Den helt særegne klangen til Det Norske Kammerorkester – der uttrykk og fremdrift ikke går på bekostning av presisjon og velklang – skapte blest omkring ‘the nordic sound’ Repertoaret er selvfølgelig ren ‘indrefilet’, det ypperste skrevet for kammerorkester. Når det i tillegg er en total hengivelse i hvert anstrøk og hver frase hos musikerne, blir det en usedvanlig rik og meningsfull opplevelse for lytteren.

Opptakene er gjort i Uranienborg kirke, og innspillingen har også etablert seg som en referanse innenfor Hi-Fi miljøet.

Benjamin Britten |Iona Brown |Norwegian Chamber Orchestra |Peter Tchaikovsky |Wolfgang Amadeus Mozart

Utgivelsesdato:

EAN : 7025560010354

Katalognummer: PSC1035

Priskategori : CD