Children’s Corner – Peter Katin

Gabriel Grovlez: L'almanach aux Images; Déodat de Sévérac: En Vacances; Jaques Ibert: Histoires; Claude Debussy: Children'smer… Corner

Peter Katin, piano

– This recital is a quiet delight. [Fanfare]

kr 139

Sjanger: ChildrenPiano

Peter Katin i lekekroken

Den annerkjente pianisten Peter Katin serverer et lekent repertoar av de fire komponistene Grovlez, Severac, Ibert og Debussy. På hver sin unike måte fanger disse komponistene i sin musikk den fantasien og friheten man kan finne i et barns sinn. Et bredt repertoar av nette stykker, stemningsfulle melodier og lekne vendinger skaper til sammen en spennende plate som man kan høre om og om igjen.

Til verket L’Almanach aux Images (billedboken) av Gabriel Grovlez er det lagt ved dikt som passer til de ulike stykkene som maner frem stemninger og bilder. Stykkene av Déodat de Séverac handler om de to barne Toto and Mimi som elsket å ape etter andre. Jacques Iberts Histories gir oss varierte musikalske uttrykk gjennom ti små stykker basert på samme antall små historier. Plata avlutter med det kjente og kjære Children’s Corner (barnas hjørne) av Debussy.

Peter Katin har gjennom siden karriere oppnådd stor suksess med blant annet sine fremførelser av Beethoven, Mozart og Chopin.

Claude Debussy |Jaques Ibert |Peter Katin

Utgivelsesdato:

EAN : 7025560106729

Katalognummer: PSC1067

Priskategori : CD