Retro: last impression – Zuma

Through The Blue · The Tram · Retro · The Winter Of Your Heart · Joy In The City · Pearl · Juno · Fall With Me · Traces Lost · Simplemer… Song

Zuma (Alexander Stenerud & Henrik Njaa)

Zuma er norsk synthpop på sitt beste! Med lanseringen av “Retro – Last Impression» 29. august er popduoen Zuma tilbake. Ordentlig tilbake, med 10 låter – på vinyl.

kr 175

Sjanger: popScandinavian

ZUMA PÅ VINYL

Zuma er norsk synthpop på sitt beste! Med lanseringen av “Retro – Last Impression» 29. august er popduoen Zuma tilbake. Ordentlig tilbake, med 10 låter – på vinyl. Digital utgave av albumet innholder i tillegg 5 bonusspor!

– Etter tre CD-er og en mengde samleplater synes vi det var på tide. Det er noe eget med LP-formatet, med lyden, med følelsen. Zuma skulle egentlig alltid ha vært på vinyl.
Ringen er på et vis sluttet, vi er tilbake der hvor vi skulle ha startet, på vinyl på slutten av 80-tallet. Drømmen var jo ikke å utgi musikk som MP3, men på ekte LP-plate! – Alexander Stenerud og Henrik Njaa (Zuma)

Les mer

ZUMA PÅ VINYL

Endelig vinyl

Etter tre CD-er og en mengde samleplater synes Zuma det var på tide. Det er noe eget med LP-formatet, med lyden, med følelsen. Zuma skulle egentlig alltid ha vært på vinyl.
Ringen er på et vis sluttet, man er tilbake der hvor man skulle ha startet, på vinyl på slutten av 80-tallet. Drømmen til Zuma var jo ikke å utgi musikk som MP3, men på ekte LP-plate!

Selger til gull og herjer på hitlistene

Zuma tok form i 1995 etter at Stenerud og Njaa vant en demokonkurranse på NRK P3, men slo for alvor igjennom i 2001. Dette året ble debutalbumet “Juno» lanser og ble det mest solgte norske debutalbumet dette året med over 20 000 solgte CDer. Zuma var også et de mest spilte norske bandene på radio med bl.a. hitlåtene “Pearl” og “The Tram” som lå ukesvis på topplistene. For albumet “Juno» ble Zuma nominert til både Spellemannsprisen og HitAwards.

Tv-serier og Melodi Grand Prix

To ar senere ga duoen ut “Rainboy», med enda to radiohits, i tillegg til VG-lista-slageren “Joy in the City». Denne ble også brukt som kjenningsmelodi på NRKs TV-serie “Lekestue”. Siden ble det flere singler. Zumas foreløpig siste CD kom med samlealbumet “Pearls” i 2010, som også inneholdt to nye låter.
I 2008 ble Zuma spurt om å delta i Melodi Grand Prix, og r duoen kom til «Siste Sjansen» med låten «Always, Always». Vokalist og hovedlåtskriver Alexander Stenerud var med i Melodi Grand Prix 2009 som soloartist hvor hans låt «Find My Girl» nådde 3.plass i finalen. I 2010 opptrer han igjen alene, denne gang med låten «Give It To Me» som også denne gang gikk direkte til finalen i Oslo Spektrum.

ZUMA ER:
Alexander Stenerud, vokal og gitar
Henrik Njaa, keyboards og programmering

Alexander Stenerud |Henrik Njaa |Jan-Tore Diesen |Kim Edward Bergseth |Magnus Rostadmo |Zuma

Utgivelsesdato:

EAN : 7033661060116

Katalognummer: SNLP6011

Priskategori : LP