Dissent – Live at Phù sa Lab – Mai Khôi

Chúng tôi muôn (We want) · Cheyen Xe (Bus trips) · Trói vào tu do (Cuffed in freedom) · Chi và em (Sisters) · Trái phuc hôi nhân phâm (Re-education camp) · Om mani (Om mani) · Trái tim vô cam (Indifferent beats) · Air drone (Máymer… bay diêu khiên) · Tiêng nói cua chúng ta (Our voice) · Em thàn cua anh (I'm yours now) · Làm gi de (What to do) ·

Mai Khôi Chém Gió

Mai Khoi er en kontroversiell kjendis i det kommunistiske Vietnam, som snakker om seksualitet, LGBT-rettigheter og vold mot kvinner. Og hun fikk internasjonal medieoppmerksomhet i 2016 etter at hun som den første vietnamesiske selebritet i historien nominere seg til en plass i nasjonalforsamli

kr 139

En stemme fra Vietnam.

Mai Khoi er popstjerne fra Vietnam, sanger og musiker. Hun har spilt musikk siden hun var 12 da hun var pianist i farens bryllupsband i kystbyen Nha Trang. Mai Khoi kombinerer sømløst ulike stilarter og rytmer, fra tradisjonell vietnamesisk folkemusikk til blues, soul og rock. Hennes musikk har bred følelsesmessig spennvidde, og preges av hennes store vokale register og særpregede stemme-egenskaper.Hun er en kontroversiell kjendis i det kommunistiske Vietnam, som snakker om seksualitet, LGBT-rettigheter og vold mot kvinner. Og hun fikk internasjonal medieoppmerksomhet i 2016 etter at hun som den første vietnamesiske selebritet i historien nominere seg til en plass i nasjonalforsamlingen på et demokratisk program.

Les mer

Mai Khoi er en artist som har blitt hardt kritisert i den kommunistiske Vietnam. Hun uttaler seg fritt om LGBT-rettigheter og er en forkjemper for å belyse vold mot kvinner. Hun behersker i sine komposisjoner å kombinere tradisjoner fra vietnamesisk musikk med vestlige tradisjoner innen blues, soul og rock.

Popstjerne med særpreg

Mai Khoi er popstjerne fra Vietnam, sanger og musiker. Hun har spilt musikk siden hun var 12 da hun var pianist i farens bryllupsband i kystbyen Nha Trang. Mai Khoi kombinerer sømløst ulike stilarter og rytmer, fra tradisjonell vietnamesisk folkemusikk til blues, soul og rock. Hennes musikk har bred følelsesmessig spennvidde, og preges av hennes store vokale register og særpregede stemme-egenskaper.

Kontroversiell kjendis

I 2010 vant Mai Khoi Vietnams Television Song and Album of the Year Award med sangen “Vietnam”, landets høyest hengende pris for låtskriving. Etter å ha vunnet, barberte hun halvparten av hodet og skrev “VN” på den bare siden. For dette ble hun hardt kritisert av landets konservative medier. Men Mai Khoi er en kontroversiell kjendis i det kommunistiske Vietnam, som snakker om seksualitet, LGBT-rettigheter og vold mot kvinner. Og hun fikk internasjonal medieoppmerksomhet i 2016 etter at hun som den første vietnamesiske selebritet i historien nominere seg til en plass i nasjonalforsamlingen på et demokratisk program.

Benito del Sur |Mai Khôi |Mai Khôi Chem Gio

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662010011

Katalognummer: SMCD1001

Priskategori : CD