• HUBROCD2554.jpg
  • Moskus-Trio-Band_14B.jpg
  • Moskus-Trio-Band-B.jpg

Ulv Ulv – Moskus

ANJA LAUVDAL: Gramjeger · ANJA LAUVDAL, FREDRIK LUHR DIETRICHSON, HANS HULBÆKMO: Medstrøms · Angelfossen · Noe med utopi, Klondike · Chimes Gullregn · Solidaritet med kullgraverne · We will always love you too, Whitney Houston · ANJmer…A LAUVDAL, FREDRIK LUHR DIETRICHSON, HANS HULBÆKMO, NILS ØKLAND: Den store skjønnheten · Borre borre gulleple, slå vekk · ANJA LAUVDAL, HANS HULBÆKMO: Ei signekjerring ·

Moskus: Anja Lauvdal: piano, Harmonium and synthesizer · Fredrik Luhr Dietrichson: double bass · Hans Hulbækmo: drums, percussion, saw and flute · guest: Nils Økland: Hardanger fiddle

Trioen har utvidet både lydbildet og instrumentariet på dette albumet. Det er et album med store kontraster, fra lavmælt akustisk kammermusikk til små overraskende og enkle elektroniske stykker. De har også invitert med seg den musikalsk grensesprengeren Nils Økland, som spiller hardingfele på to svært inspirerte spor.

kr 139

Clear selection

Kaleidoskopisk. Pianotrioen Moskus ble nominert til to Spellemannspriser for sitt debutalbum “Salmesykkel” og fikk fantastiske kritikker for oppfølgeralbumet “Mestertyven”. Medlemmene spiller også i andre band som Broen, Skadedyr, Skrap og Palaver, og det er lett å høre at de tre trekker veksler på et et bredt spekter av utrykk inn i det kondenserte trioformatet. Nå kommer endelig det etterlengtede tredje albumet fra Moskus, og de imponerer stadig! Trioen har utvidet både lydbildet og instrumentariet på dette albumet. Det er et album med store kontraster, fra lavmælt akustisk kammermusikk til små overraskende og enkle elektroniske stykker. De har også invitert med seg den musikalsk grensesprengeren Nils Økland, som spiller hardingfele på to svært inspirerte spor. Rett før innspillingen hadde trioen gjort en klubbturné i Japan, og fått rikelig anledning til å trene improvisasjonsmusklene og prøve ut nye musikalske idéer foran et lyttende publikum. Det høres. Aldri har trioen vært mer samspilte eller jobbet på en mer uredd, spontan og intuitiv måte enn her. “Ulv Ulv” er uten tvil det mest originale og kaleidoskopiske album fra trioen så langt. “Ulv Ulv” er innspilt, mikset og mastret av Audun Strype, som også samarbeidet med trioen på deres forrige album.

Les mer

Pianotrioen Moskus ble nominert til to Spellemannspriser for sitt debutalbum “Salmesykkel” og fikk fantastiske kritikker for oppfølgeralbumet “Mestertyven”. Medlemmene spiller også i andre band som Broen, Skadedyr, Skrap og Palaver, og det er lett å høre at de tre trekker veksler på et et bredt spekter av utrykk inn i det kondenserte trioformatet. Nå kommer endelig det etterlengtede tredje albumet fra Moskus, og de imponerer stadig!

Inspirert

Trioen har utvidet både lydbildet og instrumentariet på dette albumet. Det er et album med store kontraster, fra lavmælt akustisk kammermusikk til små overraskende og enkle elektroniske stykker. De har også invitert med seg den musikalsk grensesprengeren Nils Økland, som spiller hardingfele på to svært inspirerte spor. Rett før innspillingen hadde trioen gjort en klubbturné i Japan, og fått rikelig anledning til å trene improvisasjonsmusklene og prøve ut nye musikalske idéer foran et lyttende publikum. Det høres. Aldri har trioen vært mer samspilte eller jobbet på en mer uredd, spontan og intuitiv måte enn her. “Ulv Ulv” er uten tvil det mest originale og kaleidoskopiske album fra trioen så langt. «Ulv Ulv» er innspilt, mikset og mastret av Audun Strype, som også samarbeidet med trioen på deres forrige album.

Andreas Risanger Meland |Anja Lauvdal |Fredrik Luhr Dietrichson |Hans Hulbækmo |Moskus |Nils Økland

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662025541

Katalognummer: HUBROCD2554

Priskategori : CD