Cabin Music – Ballrogg

KLAUS ELLERHUSEN HOLM: Swedish Country · Breakfast Music · Sliding Doors ·mer… Fireplace

Ballrogg: Klaus Ellerhusen Holm, saxophone · Roger Arntzen, double bass · Ivar Grydeland, guitar

Duoen Ballrogg fornyer seg og blir en trio på sitt tredje album.

kr 139

Midl. tomt på lager

Ballrogg i nytt landskap

Den personlige og kritikerroste treblås/kontrabass duoen Ballrogg beståenda av Klaus Ellerhusen Holm (Trondheim Jazzorkester, Murmur) og Roger Arntzten (In the Country, Chrome Hill) har gitt ut to plater tidligere. På “Cabin Music” er det en helt ny versjon av bandet vi møter. Den mest åpenbare endringen er at duoen nå er har blitt en trio. Nytt medlem er gitaristen Ivar Grydeland (Huntsville, Dans les Arbres), og han bringer et nytt lydarsenal, nye perspektiver og stemninger inn i gruppen. Musikken hinter nå mot både gitarist Bill Frisell og Chicagobandet Town & Country.
Uttrykket til Ballrogg er fortsatt intimt, men denne gangen har det også en varme – kanskje det er derfor bandet har valgt å kalle albumet Cabin Music – hyttemusikk?

Les mer

Den personlige og karakteristiske treblås/kontrabass duoen Ballrogg har gitt ut to kritikerroste plater tidligere, men på “Cabin Music” er det en helt ny versjon av bandet vi møter. Den mest åpenbare endringen er at duoen nå er har blitt en trio. Nytt medlem er gitaristen Ivar Grydeland (Huntsville, Dans les Arbres), og han bringer et nytt lydarsenal, nye perspektiver og stemninger inn i gruppen

Andreas Risanger Meland |Ballrogg |Ivar Grydeland |Klaus Ellerhusen Holm |Roger Arntzen

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662025152

Katalognummer: HUBROCD2515

Priskategori : CD