• Cover_Hulbekmo_Tilfeldig næpe_3000x3000
  • TilfeldigNepeCDPack
  • TilfeldigNepeLPPackshot

Tilfeldig Næpe – Hans Hulbækmo

1. Sennep (01:27)
2. Han (03:49)
3. Autotelisk (03:24)
mer…
4. Genius loci (01:03)
5. Dikt til Bill (03:16)
6. Hans Olo (04:36)
7. Venter på Sturle (04:40)
8. To lag med stue (02:58)
9. Drill (00:40)
10. Nervierne (02:59)
11: Kjepphest (01:52)
12. Klatrebaronen (feat. Magnus Skavhaug Nergaard) (04:11)


Hans Hulbækmo´s første soloalbum!

Hans Hulbækmo, en drivende kraft og trommeslager i gruppene Moskus, Skadedyr, Flukten og Reolo, samt kjent fra band som Atomic, Hanna Paulsberg Concept, Broen og Hulbækmo & Jacobsen Familieorkester, er nå klar med sitt første soloalbum – «Tilfeldig Næpe».

kr 149

Clear selection

Hans Hulbækmo – Tilfeldig Næpe

Les mer

Hans Hulbækmos aller første soloalbum!

Hans Hulbækmo, en drivende kraft i gruppene Moskus, Skadedyr, Flukten og Reolo, samt kjent fra band som Atomic, Hanna Paulsberg Concept, Broen og Hulbækmo & Jacobsen Familieorkester, er nå klar med sitt første soloalbum – «Tilfeldig Næpe».

På “Tilfeldig Næpe” utforsker han en rekke forskjellige instrumenter som danner et «utvidet trommesett». Gjennom albumet blir lytteren introdusert for Hulbækmos lidenskap for dadaisme og europeisk improvisasjonsmusikk, samtidig som han finner inspirasjon i det hverdagslige og i norsk tradisjons- og bruksmusikk. Hvert spor er improvisert og viser frem hans unike musikalitet, sterkt karakteristiske spillestil og evne til spontan komponering.

For Hulbækmo er den umiddelbare følelsen lytteren får når de hører albumet av stor betydning. Han ønsker at mottakeren skal kunne føle på musikken instinktivt: «Jeg har valgt musikken ut ifra en distinkt kroppslig følelse, og valgt bort de strekkene hvor jeg følte intellektet ble koblet inn i for stor grad».

Kjærligheten til samspillet, improvisasjon i fellesskap og det sosiale aspektet ved musikk, har alltid stått sentralt for Hulbækmo. På hans første soloalbum har han funnet måter å spille med eller mot seg selv, både i den spontante skapningen, men også i prosessen med å sette sammen albumet til en helhet. I lengre perioder spiller han flere ulike instrumenter samtidig. Dette er en ramme som skaper både muligheter og begrensninger. «Tilfeldig Næpe» trekker lytteren inn i Hans Hulbækmo sin kreative verden, en verden full av tilfeldigheter og spennende komposisjoner.

Hans Hulbækmo

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662026524

Katalognummer: HUBROCD2652

Priskategori : CD,LP