prøv å si noe til meg nå

ERIK SOLLID: når det skjer dem selv · trefrakken · MARTIN LANGLIE: glipp av deg · MARTIN LANGLIE, TRAD. : instant kaos · MARTIN LANGLIE, TUVA SYVERTSEN: down for whatever · grøfter II · jeg lover deg · TRAD. : imer… kamra

Valkyrien: Tuva Syvertsen · Erik Sollid · Martin Langlie · Magnus Larsen

– Dette er en plate med store kontraster,men på et punkt er den lik hele veien: Den er veldig god. [Dagsavisen]

kr 139

Clear selection
Sjanger: Folk Musicpop

NY PLATE FRA VALKYRIEN Valkyrien har parkert tilnavnet ”Allstars”, men viderefører sitt særegne lydbilde på bandets nye utgivelse. "prøv å si noe til meg nå" er et kompakt verk, der så å si all musikk og tekst er laget av Valkyrien. Fremdeles kan en høre det folkemusikalske utgangspunktet bandet er kjent for, men denne gangen blir publikum servert tradisjon på en seng av akustisk pop-musikk – med ikke ubetydelige mengder synth. Man kan til og med danse til det uten å ha gått på kurs.  "prøv å si noe til meg nå" er Valkyriens femte album.

Les mer

Ny plate fra Valkyrien

prøv å si noe til meg nå

"prøv å si noe til meg nå" er et kompakt verk, der så å si all musikk og tekst er laget av Valkyrien. Fremdeles kan en høre det folkemusikalske utgangspunktet bandet er kjent for, men denne gangen blir publikum servert tradisjon på en seng av akustisk pop-musikk – med ikke ubetydelige mengder synth. Man kan til og med danse til det uten å ha gått på kurs. 

Valkyrien

Fra Valkyrien slapp sin selvtitulerte debutplate i 2007, et album som raskt solgte til gull, har de fortsatt med å utforske og utfordre bruken av tradisjonelle instrumenter og gammel norsk musikk i et kontemporært uttrykk. Bandet har vært usedvanlig aktive og har gjennom 10 år med iherdig konsertvirksomhet utviklet seg til et solid og lekent liveband som aldri spiller to like konserter. Valkyrien er et band i stadig forandring. Det som begynte som en ren hardingfeletrio har utviklet seg til noe som rett og slett er litt vanskelig å beskrive-det må oppleves. Valkyrien er: Erik Sollid Tuva Livsdatter Syvertsen Martin Viktor Langlie Magnus Larsen Jr.

Konserter

06.oktober – Oslo, Parkteateret, Release 08.oktober – Bergen, Sardinen (Verftet) 20.oktober – Notodden, Bok og Blueshuset 22.oktober – Trondheim, Byscenen 28.oktober – Lillehammer, Kulturhuset Banken  04.november – Mandal, Sjøboden Live Scene 24.novmeber – Gjøvik, Gjøvik Kulturscene 26.november – Stavanger, Cafe Sting

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662072941

Katalognummer: HCD7294

Priskategori : CD