Marcus Løvdal Band – Marcus Løvdal Band

BJØRN BLIX: Dripping Love Like Rain · What I Need · Blinded By Love · Searchin' Blues · Restless Man · BJØRN BLIX, MARCUS LØVDAL: Ain't Doin' This No More · Today Is A Special Day · MARCUS LØVDAL: That Ain't Today · In The Deep Of Themer… Night · Southbound Train · Home

Marcus Løvdal Band: Bjørn Blix (Vokal / Gitar) · Marcus Løvdal (Gitar) · Audun Johnsen (Keys) · Lasse Nordby (Bass) · Jonatan Eikum (Trommer)

Marcus Løvdal Band er et innovativt og nyskapende ungt bluesband som tilfører ny energi og ny giv til norsk blues og gir håp om at denne sjangeren snart blir en ny eksportvare fra den norske musikkindustrien.

kr 139

Sjanger: Blues

Ærlig og energisk debutplate

Marcus Løvdal band vant bluescupen 2013 på Notodden Bluesfestival ,og etter dette har de spilt landet rundt på festivaler og andre konsertarenaer. Nå er de klare for å gi ut sitt debutalbum. Låtene hadde vært klare i lang tid før innspillingen. Det eneste som manglet var å få tatt dem opp. Noen låter har blitt ferdig på en øving, andre har blitt jobbet frem over tid. Bandet selv føler at låtene og albumet viser tydelig hvem de er. Selv om sjanger ikke er noe de selv tar hensyn til har de føttene godt plantet i bluesen. Med produsent Leif Johansen på laget, har de sammen klart å fange energien og spillegleden som Marcus Løvdal Band har live. Dette gjør denne cden til en energisk og ærlig debutplate. 

More

Marcus Løvdal band med en ærlig og energisk debutplate

International Blues Challenge

Med en stor porsjon energi og flyt etter svært gode tilbakemeldinger landet rundt, reiste bandet i januar 2015 til IBC (International Blues Challenge) i Memphis for å representere Norge. Etter å ha oppnådd en svært sterk plassering her, kom bandet hjem med nye kontakter fra hele verden og flere datoer i både inn og utland.

Energi og spilleglede

Låtene hadde vært klare i lang tid før innspillingen. Det eneste som manglet var å få tatt dem opp. Noen låter har blitt ferdig på en øving, andre har blitt jobbet frem over tid. Bandet selv føler at låtene og albumet viser tydelig hvem de er. Selv om sjanger ikke er noe de selv tar hensyn til, har de føttene godt plantet i bluesen. Med produsent Leif Johansen på laget, har de klart å fange energien og spillegleden som Marcus Løvdal Band har live. Dette gjør denne cden til en energisk og ærlig debutplate.

Bandet

Marcus Løvdal band ble startet opp i Kristiansand på musikkonservatoriet rett før jul i 2012, da Marcus tok initiativet og fikk med seg Audun Barsten Johnsen på keys, Jonatan Eikum på trommer og Lasse Kulsrud Nordby på bass. På vokal og gitar ble Bjørn Ulvik Blix Lein med. Bandet skriver eget materiale og spiller noe coverlåter. Marcus Løvdal band gikk helt til topps i bluescupen 2013 på Notodden Bluesfestival, i skarp konkurranse med band fra hele landet.

Bandet består av:
Marcus Løvdal – Gitar
Bjørn Ulvik Blix Lein – Vokal/Gitar
Lasse Kulsrud Nordby – Bass
Jonatan Eikum – Trommer

Link: <a href=http://on.fb.me/1Dx4guX>Releasekonsert: Lørdag 7.mars 2015 – Uhørt, Oslo</a>

Bjørn Blix |Leif Johansen |Marcus Løvdal |Marcus Løvdal Band

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662065295

Katalognummer: BMCD6529

Priskategori : CD