Relics – Knut Nordhagen & Jaguars

1: Evil
2: Funky Basement
3: Lots of Stuff
mer…
4: Soothe Me
5: The Road
6: When I Paint Your Picture
7: Shake Yer Mama
8: Relics
9: Little By Little
10: Who Are You


Knut Nordhagen & Jaguars

Den anerkjente bluesmusikeren Knut Nordhagen er tilbake med et etterlengtet nytt album som markerer hans første utgivelse på 15 år.

kr 179

Sjanger: Blues

 

Den anerkjente bluesmusikeren Knut Nordhagen er tilbake med et etterlengtet nytt album som markerer hans første utgivelse på 15 år.

Les mer

Albumet er et resultat av grundige økter i trommis Per Eriksens eget studio, kjent for sin imponerende takhøyde og atmosfære. Den kreative prosessen strakte seg over flere måneder hvor låtene fikk liv med et hovedfokus på å bevare live-lyden mens det ble lagt til noen ekstra elementer.

– Jeg hadde en skoeske fylt med ideer som hadde samlet seg over tid, og jeg følte at tiden var inne for å utvikle disse til nesten ferdige låter. Sammen med bandet vårt, presenterte vi ideene, øvde og eksperimenterte, og låtene utviklet seg naturlig gjennom samarbeidet vårt, forteller Nordhagen.

Nordhagen har vært primær kreativ kraft bak låtideer og tekster på albumet, med ett unntak: albumspor nummer to, der en uferdig tekst for ti år siden ble levert av hans venn Egil Birkeland. Dette samarbeidet førte til en unik dynamikk på albumet.

Med referanse til musikalsk inspirasjon, sier Nordhagen: “Jeg har alltid trukket inspirasjon fra en bred rhythm & blues tradisjon, i tillegg til å inkludere elementer av soul og jazz. Albumet henter også innflytelser fra Memphis-sounden på 1960-tallet, og det har vært spennende å blande både moderne og klassiske elementer i musikken.”

Albumet “Relics” er en feiring av Nordhagens musikalske reise og erfaringer, og det viser tydelig bandets samspill og harmoni som kommer fra mange års samarbeid. Med en variert og rikholdig samling av låter, tar “Relics” lytterne med på en utforskende reise innenfor rhythm & blues-sjangeren.

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662065707

Katalognummer: BMCD6570-1

Priskategori : CD