• BMCD6511.jpg
  • BMCD6511_inlay_web.jpg

Love, heartbreak and drinkin´ – Harald Thune

ASLAG HAUGEN, HARALD THUNE: Struggle & Hope · Nighttime Habits In The Middle Of The Day, BRENNEN LEIGH, HARALD THUNE: Way With Me · Still Taller, HARALD THUNE: Honkytonk Lullaby · Firevictims · Your Number Two · It´s Time · Maintaining ·mer… Truckdriver · Heartbroken, Lonesome and Blue

Harald Thune: vocal, guitar · Johanna Demker, Richard Gjems, Eivind Staksrud

– Tidenes norske countryplate! [6/6 Radio Tango]

kr 139

Sjanger: CountryRock

En av Norges beste country-utgivelser!

Harald Thune er en av Norges sterkeste låtskrivere med et forfriskende skråblikk på livet og mange har utpekt ham til den desidert beste norske utøveren innenfor sin sjanger. Love, Heartbreak & Drinkin’ bekrefter at denne hederen er berettiget. I en mannsalder har Harald Thune vært et respektert navn i musikerkretser og har fått en stor og trofast skare av fans. Opp igjennom årene har han utmerket seg på mange arenaer, og har gitt ut tre utmerkede utgivelser før Love, Heartbreak & Drinkin´. Denne utgivelsen er full av knallgode låter der Thunes mørke vokal og drivende gitarspill utgjør den røde tråden. Thune har full kontroll på materialet og det er ingen tvil om dette er en av de sterkeste country-utgivelsene i Norge noensinne!

More

Nytt album fra countrykongen Harald Thune!

Kjent og kjær artist

Thune har i en mannsalder vært et respektert navn i musikerkretser og hos sitt trofaste publikum. Allerede med debuten Freestyle Americana (1994), utgitt sammen med Svend Berg under gruppenavnet Campfire Combo, ble det tydelig at Thune var en artist man ville se mer til fremover. Opp igjennom årene har han utmerket seg på mange arenaer, og har gitt ut tre utmerkede utgivelser før Love, Heartbreak & Drinkin´. Denne utgivelsen er Thunes første plate på Blue Mood Records (Grappa) og dette er også den første countryplaten som er blitt gitt ut på Blue Mood Records.

Solid samarbeid

Thune tar sin rolle som artist på alvor og han er velkjent for sin sjarmerende spilleglede som får uttrykk både i låter og under sceneshow. Tilsvarende er han nøye på hvem han samarbeider med og omgir seg med eliten av norske musikere på sine konserter og innspillinger. På Love, Heartbreak & Drinkin’ har han for eksempel fått med seg gitarvirtuos Lars Håvard Haugen, som har vært involvert i flertallet av norske countryutgivelser, Knut Hem og Johanna Demker som både er artist og internasjonalt ettertraktet låtskriver.

Mørkt og fengende

Love, Heartbreak & Drinkin´ består av en rekke med knallgode låter der Thunes mørke vokal og drivende gitarspill utgjør den røde tråden. Ikke minst er dette tilfellet på den rockete singelen ”Truckdriver”, en tempofylt hyllest til verdens landeveiskonger med Richard Gjems på munnspill. Albumet inneholder også flere ballader, slik som den mørke morderballaden ”Firevictims”, den personlige ”It´s Time”” og den fengende ”Your Number Two” som er fremført i duett med Johanna Demker. Det hele avrundes med den stilsikre kjærlighetsballaden ”Heartbroken, Lonesome & Blue”.

Aslag Haugen |Bjørn Edvin Haglund |Brennen Leigh |Eivind Staksrud |Harald Thune |Johanna Demker |Jørun Bøgeberg |Knut Ragnar Hem |Lars Håvard Haugen |Lise Sørensen |Richard Gjems |Tore Blestrud

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662065110

Katalognummer: BMCD6511

Priskategori : CD