• BMCD6535.jpg
  • BMCD6535_web_inlay.jpg

Heigh Chief

BJØRN BLIX: Missing out · Nothing but to worry · What she does to me · Blinded by love · MARCUS LØVDAL: Little things · Going south · Sweet up my soul · Weed, whites & wine · Lady · TRAD. : Amazingmer… Grace

Heigh Chief: Bjørn Blix · Marcus Løvdal · Lasse Kulsrud Nordby · Jonatan Eikum · Lars Christian Narum

Musikken til Heigh Chief bærer fortsatt preg av det som er blått, men på dette albumet har det også blitt røffere og mer mangfoldig.

kr 139

Clear selection
Sjanger: BluesRockRoots

Navnebytte og ny plate Heigh Chief (tidligere Marcus Løvdal band) har tatt et steg i ny retning det siste året. To år har gått siden debutplaten og nå er de klare med sitt nye album. Målet til Heigh Chief har alltid vært å skape et eget sound og uttrykk. Musikken bærer fortsatt preg av det som er blått, men på dette albumet har det også blitt røffere og mer mangfoldig. Før innspillingen av dette albumet har de brukt mer tid på låtskriving og arrangering enn tidligere, og musikken bærer denne gangen mer preg av hver enkelt i bandet.

More

Heigh Chief (tidligere Marcus Løvdal band) har tatt et steg i ny retning det siste året.

Musikalske referanser

Målet til Heigh Chief har alltid vært å skape et eget sound og uttrykk. Musikken bærer fortsatt preg av det som er blått, men på dette albumet har det også blitt røffere og mer mangfoldig. I Heigh Chief har de alle ulike musikalske referanser, og de har jobbet for at dette skal slippe til i musikken. Låtene spenner over flere sjangere, men felles for alle i bandet er fascinasjonen og inspirasjonen fra rock, blues, jazz og Americana, fra artister som Paul Simon, Blake Mills og Robben Ford. Før innspillingen av dette albumet har de brukt mer tid på låtskriving og arrangering enn tidligere, og musikken bærer denne gangen mer preg av hver enkelt i bandet.

Turné

Bandet har de siste årene markert seg i det norske, og også i det tyske musikkmarkedet, som et sterkt liveband med egne originale låter med en overtruffen musikalitet. Heigh Chiefs’ festivalsuksess i Tyskland førte til radiosendt konsert på DeutchLandFunk, en av Tysklands største radiostasjoner, i 2015. Dette åpnet dørene for bandet som nå har to turneer i Tyskland i løpet av året.På veien har bandet tidvis med seg Lars Christian Narum (Hellbillies) på orgel. Heigh Chief oser av lekenhet og energi, med to gitarister i front og et komp i bakgrunnen som blåser deg av banen. Heigh Chief er: Bjørn Blix, vokal og gitar Marcus Løvdal, gitar og vokal Lasse Kulsrud Nordby, bass Jonatan Eikum, trommer

Heigh Chief (tidligere Marcus Løvdal band) har tatt et steg i ny retning det siste året. To år har gått siden debutplaten og nå er de klare med sitt nye album.

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662065356

Katalognummer: BMCD6535

Priskategori : CD