• ODINCD9554.jpg
  • ODINCD9554-ODINCD9554.jpg
  • ODINCD9554-HannaPaulsbergConcept_photoJohannesSelvaag.JPG
  • ODINCD9554-ODINCD9554_inlay.jpg
  • ODINCD9554-inlay.jpg
  • HannaPaulsbergConcept_photoJohannesSelvaag.JPG

Eastern Smiles – Hanna Paulsberg Concept

HANNA PAULSBERG: Eastern Smiles · Hemulen på byn · Ayumi · A Hundred Years · Hotel Papa Charlie · Catalanmer… Boy

Hanna Paulsberg Concept: Hanna Paulsberg, saxophone · Oscar Grönberg, piano · Trygve Waldemar Fiske, double bass · Hans Hulbækmo, drums

Saksofonist, komponist og Hanna Paulsberg har på imponerende kort tid gjort seg bemerket i både inn- og utland som en av den nyere jazzgenerasjonens store stilbærere.

kr 139

Clear selection
Sjanger: InstrumentalJazz

Lekent band søker videre. Hanna Paulsberg Concept er første nye band ut når den legendariske norske jazzetiketten ODIN gjenoppstår! ODIN var i perioden 1981 til 1993 en av de mest aktive og betydningsfulle utgiveren av norsk jazzmusikk, og katalogen inneholder en rekke høydepunkter fra norsk jazzhistorie. Saksofonist, komponist og Hanna Paulsberg har på imponerende kort tid gjort seg bemerket i både inn- og utland som en av den nyere jazzgenerasjonens store stilbærere. Rundt seg har hun samlet et band av fire jevngamle sterke musikalske stemmer. På sitt tredje album og klart beste album så langt møter vi et inspirert og lekent band i som søker videre.

More

Hanna Paulsberg Concept er første nye band ut når den legendariske norske jazzetiketten ODIN gjenoppstår! ODIN var i perioden 1981 til 1993 en av de mest aktive og betydningsfulle utgiveren av norsk jazzmusikk, og katalogen inneholder en rekke høydepunkter fra norsk jazzhistorie.

Her og nå

Hanna Paulsberg har røttene solid forankret i tradisjonen uten på noe vis å opptre som museumsvokter. Det er åpanbart at det er «her og nå» som teller, og hun og bandet formidler musikken med overveldende energi, stor autoritet, sjarm og personlighet. Siden oppstarten i 2010 har Hanna Paulsberg Concept sluppet to kritikerroste plater: «Waltz for Lilly» og «Song for Josia». De har turnert flittig og spilt nærmere 100 konserter i inn og utland, blant annet i Estland, Finland, England og Tyskland, og på store festivaler som Stockholm Jazzfestival, København Jazzfestival og Jazzkaar.

Eastern Smiles

«Eastern Smiles» er spilt inn i legendariske Atheltic Sound i Halden, kjent for sin innspillingsrom, gode akustikk og sin store samling med både nytt, gammelt og edelt utstyr, og det viste seg å være en ideell setting for kvartetten å feste sin nye musikk til tape i. Albumet ble senere mikset i Propeller Studio i Oslo av Morgan Nicolaysen. Lekenhet, åpenhet, vitale originalkomposisjoner og et sterkt samspill står fortsatt i sentrum på «Eastern Smiles», men bandet er enda mer offensive denne gangen. De øker med stort hell fallhøyden, og tar større sjanser for å føre musikken til nye steder. Hanna Paulsberg står bak de seks sterke nye komposisjonene vi får servert denne gangen, og hun har også produsert albumet.

Turné

02.03: – Moskus, Trondheim 
03.03: – Urijazz, Tønsberg
04.03: – Bakeribyggfestivalen, Mo i Rana 
05.03: – Røyken Jazzforum
09.03: – Høgskolen i Oslo
09.03: – Bare Jazz, Oslo 
10.03: – Klubb Kom In, Gothenburg
11.03: – Arena, Moss
13.03: – Kampenjazz, Oslo
18.03: – Vossajazz
31.03: – Tampere Hall, FIN 02.04: – Kapsäkki, Helsinki, FIN 28.05: –  Nattjazz, Bergen

Hanna Paulsberg |Hanna Paulsberg Concept |Hans Hulbækmo |Oscar Grönberg |Trygve Waldemar Fiske

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662095544

Katalognummer: ODINCD9554

Priskategori : CD