Hanna Paulsberg Concept

Saksofonist, komponist og Hanna Paulsberg har på imponerende kort tid gjort seg bemerket i både inn- og utland som en av den nyere jazzgenerasjonens store stilbærere. Rundt seg har hun samlet et band av fire jevngamle sterke musikalske stemmer. På sitt tredje album og klart beste album så langt møter vi et inspirert og lekent band i som søker videre. Hanna Paulsberg har røttene solid forankret i tradisjonen uten på noe vis å opptre som museumsvokter. Det er åpanbart at…

Sorter etter:

Saksofonist, komponist og Hanna Paulsberg har på imponerende kort tid gjort seg bemerket i både inn- og utland som en av den nyere jazzgenerasjonens store stilbærere. Rundt seg har hun samlet et band av fire jevngamle sterke musikalske stemmer. På sitt tredje album og klart beste album så langt møter vi et inspirert og lekent band i som søker videre.

Hanna Paulsberg har røttene solid forankret i tradisjonen uten på noe vis å opptre som museumsvokter. Det er åpanbart at det er «her og nå» som teller, og hun og bandet bestående av Oscar Grönberg (piano), Waldemar Fiske (bass) og Hans Hulbækmo (trommer) formidler musikken med overveldende energi, stor autoritet, sjarm og personlighet.

Siden oppstarten i 2010 har Hanna Paulsberg Concept sluppet to kritikerroste plater: «Waltz for Lilly» og «Song for Josia». De har turnert flittig og spilt nærmere 100 konserter i inn og utland, blant annet i Estland, Finland, England og Tyskland, og på store festivaler som Stockholm Jazzfestival, København Jazzfestival og Jazzkaar.