The Haze Of Sleeplessness – Ståle Storløkken

STÅLE STORLØKKEN: Prelude to the Haze of Sleeplessness · Orange Drops · Reality Box · Stranded at Red Ice Desert. Remember Your Loved Ones (In memory of my dear mother)
· Turbulence · Skyrocket Hotel · Nitromer…
Valley

Ståle Storløkken: Synthesizers, Mellotron, Hammond Organ, Fender Rhodes, Eminent310 organ, Cymbal, Saron, Vocal

Retrofuturistisk cinematisk synth-fest fra Supersilent- keyboardist og komponist.

kr 139

Clear selection

Solistisk filmmusikk fra Ståle Storløkken Akkurat som radioteater sies å gi de beste bildene, kan noe musikk skape den perfekte filmmusikk uten at en film trenger å eksistere. ”The Haze of Sleeplessness” er et bevis på dette: når albumet starter blir lytterens fantasi satt i gang og gjør resten, den skaper det nødvendige plottet, karakterer og setting helt til et fullkomment plott viser seg for øynene. I sju låter blir et felles musikalsk materiale stadig resirkulert til nye former og lyder, samtidig som gjentakende ledemotiv skaper en sammenbindende tråd av kontinuitet, ”The Haze of Sleeplessness” opererer på flere nivå samtidig. Mest fremtredende likevel, så er det en kompromissløs synth-fest; et kjærlighetsdikt til old-school electronica og analog lyd. ”The Haze of Sleeplessness” er et sant soloalbum, keyboardist og komponist Ståle Storløkken gjør alt selv, fra skriving og spilling til opptak og miks.

More

Akkurat som radioteater sies å gi de beste bildene, kan noe musikk skape den perfekte filmmusikk uten at en film trenger å eksistere. ”The Haze of Sleeplessness” er et bevis på dette: når albumet starter blir lytterens fantasi satt i gang og gjør resten, den skaper det nødvendige plottet, karakterer og setting helt til et fullkomment plott viser seg for øynene

Ståle Storløkken

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662026166

Katalognummer: HUBROCD2616

Priskategori : CD