Reveal and Rise – Brutter

1. Easier Listening (02:47)
2. Mi Tek No (06:20)
3. Your House (07:13)
mer…
4. Stand to downfalls (02:57)
5. Hide and Sink (05:21)
6. Fallfinish (05:00)
7. Push Push (03:09)
8. Haydnsikh (02:24)

All music by Brutter

Brutter is: Christian Wallumrød – drum machines, synth, electronics · Fredrik Wallumrød – drums, drum synth, electronics

I duoen Brutter dyrker de en form for leken elektroakustisk arytmisk pulsmusikk. Med trommer og trommemaskiner, synther og elektronikk lager de en musikk som på overflaten kan virke tilfeldig, men som har sin klare indre logikk hvis du lar musikken synke inn.

kr 139

Clear selection

Arytmisk pulsmusikk Brødre-duoen Christian Wallumrød og Fredrik Wallumrød har gjort seg bemerket på hver sin kant i så ulike prosjekter som: Christian Wallumrød Ensemble, Dans les Arbres, Close Erase, Span, Dog Almighty, El Caco og Jarle Bernhoft. I duoen Brutter dyrker de en form for leken elektroakustisk arytmisk pulsmusikk. Med trommer og trommemaskiner, synther og elektronikk lager de en musikk som på overflaten kan virke tilfeldig, men som har sin klare indre logikk hvis du lar musikken synke inn. Duoen debuterte med en selvtitulert LP i begrenset opplag i 2015. Nå vender de tilbake med "Reveal and Rise".

Les mer

Brødre-duoen Christian Wallumrød og Fredrik Wallumrød har gjort seg bemerket på hver sin kant i så ulike prosjekter som: Christian Wallumrød Ensemble, Dans les Arbres, Close Erase, Span, Dog Almighty, El Caco og Jarle Bernhoft. I duoen Brutter dyrker de en form for leken elektroakustisk arytmisk pulsmusikk. Med trommer og trommemaskiner, synther og elektronikk lager de en musikk som på overflaten kan virke tilfeldig, men som har sin klare indre logikk hvis du lar musikken synke inn. Duoen debuterte med en selvtitulert LP i begrenset opplag i 2015. Nå vender de tilbake med "Reveal and Rise".

Brutter |Christian Wallumrød |Fredrik Wallumrød

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662025862

Katalognummer: HUBROCD2586

Priskategori : CD