Kongekrabbe – Skadedyr

ANJA LAUVDAL, HEIDA KATINE JOHANNESDOTTIR MOBECK: Intro Linselus · Linselus/Due · Kongekrabbe · Partylus ·mer… Lakselus

Skadedyr · Anja Lauvdal · Fredrik Luhr Dietrichson · Hans Hulbækmo · Torstein Lavik Larsen · Joakim Heibø · Ida Løvli Hidle · Henrik Munkeby Nørstebø · Heida Katine Johannesdottir Mobeck · Adrian Løseth Waade · Ina Sagstuen · Lars Ove Fossheim · Marius Klovning

«Kongekrabbe» er det første albumet fra et band som garantert vil begeistre mange ulike musikkmiljøer med sin kompromissløse og fengende musikk.

kr 139

Clear selection

Debuterende skadedyr «Kongekrabbe» er debutalbumet til det demokratiske/anarkistiske bandet Skadedyr. På kort tid har de skaffet seg et rykte som et av Norges mest spennende band. Skadedyr teller alt i alt 12 musikere og et enda større instrumentarium. Med messingseksjon, gitarer, tangenter, vokal, to trommiser, stryk og trekkspill øser de ut musikalske bilder og fortellinger. Skadedyr ble startet av Heida Karine Jóhannesdóttir Mobeck og Anja Lauvdal, som også spilte i nå nedlagte Your Headlights Are On. Det to står også bak det idérike låtmaterialet på debutalbumet. Bandet øver inn og arrangerer all musikken i fellesskap – uten noter, men med vidåpne ører og øyne. Med i bandet finnes unge og lovende musikere fra band som Moskus, Broen, Ósk, Karokh, Snøskred, Skrap og Hullyboo.  Albumet er innspilt live i studio på bare én dag sammen med produsent Andreas Mjøs (Jaga Jazzist), og vitner om et svært samspilt og originalt band med en forkjærlighet både for det psykedeliske, progressive og ville, og det mer jordnære og melodiøse. De henter inspirasjon fra all slags musikk de er glad i, og bandet har med sin store besetning et tilsvarende stort musikalsk landskap å boltre seg i. «Kongekrabbe» er det første albumet fra et band som garantert vil begeistre mange ulike musikkmiljøer med sin kompromissløse og fengende musikk. Anbefales!

More

«Kongekrabbe» er debutalbumet til det demokratiske/anarkistiske bandet Skadedyr. På kort tid har de skaffet seg et rykte som et av Norges mest spennende band. Skadedyr teller alt i alt 12 musikere og et enda større instrumentarium. Med messingseksjon, gitarer, tangenter, vokal, to trommiser, stryk og trekkspill øser de ut musikalske bilder og fortellinger.

Live i studio

Albumet er innspilt live i studio på bare én dag sammen med produsent Andreas Mjøs (Jaga Jazzist), og vitner om et svært samspilt og originalt band med en forkjærlighet både for det psykedeliske, progressive og ville og det mer jordnære og melodiøse. Skadedyr begrenser seg ikke og nekter seg lite. De henter inspirasjon fra all slags musikk de er glad i, og bandet har med sin store besetning et tilsvarende stort musikalsk landskap å boltre seg i. «Kongekrabbe» er det første albumet fra et band som garantert vil begeistre mange ulike musikkmiljøer med sin kompromissløse og fengende musikk. Anbefales!

Adrian Løseth Waade |Andreas Mjøs |Anja Lauvdal |Fredrik Luhr Dietrichson |Hans Hulbækmo |Heida Katine Johannesdottir Mobeck |Henrik Munkeby Nørstebø |Ida Løvli Hidle |Ina Sagstuen |Joakim Heibø |Lars Ove Fossheim |Marius Klovning |Skadedyr |Torstein Lavik Larsen

Utgivelsesdato: 04.10.2013

EAN : 7033662025367

Katalognummer: HUBROCD2536

Priskategori : CD