Kim Myhr/Bozzini Quartet/Caroline Bergvall/Ingar Zach: Pressing Clouds Passing Crowds

KIM MYHR: passing through · days · thngs dispr · past the · future present ·mer… burning

Kim Myhr, Ingar Zach, Caroline Bergvall, Quatuor Bozzini, Clemens Merkel, Alissa Cheung, Stéphanie Bozzini, Isabelle Bozzini

En triumferende komposisjon hvor musikk og tekst opptrer som uløselig bundet opp til hverandre.

kr 139

Clear selection
Sjanger: Avantgarde

Pressing clouds passing crowds. Gitaristen, komponisten og artisten Kim Myhr ble nominert til den prestisjefulle Nordic Music Prize for sin tidligere Hubro-utgivelse “You | me”. Nå har han komponert det enestående musikk og tekst-stykket “pressing clouds passing crowds” på bestilling fra FIMAV-festivalen 2016 (Festival International de Musique Actuelle de Victoriaville) i Quebec, Canada. Medvirkende er Myhr på 12-strengsgitar og den feirede, Montreal-baserte strengekvartetten Quatour Bozzini, utvidet med perkusjonist Ingar Zach (Huntsville, Dans les Arbres) og stemmen til poeten Caroline Bergvall som leser sin egen tekst. ”Inspirert av å møte poet Caroline Bergvall i 2015 og musikk av Robert Ashley som jeg hørte på på den tiden, ville jeg lage et lengre, saktegående stykke som sentrerte seg rundt en talende stemme” sier Myhr. ”Komposisjonen er i seks deler, men delene blander seg med hverandre slik at de føles som en sakte forandrende sinnstilstand.” Resultatet er en triumferende komposisjon hvor musikk og tekst opptrer som uløselig bundet opp til hverandre.

Les mer

Gitaristen, komponisten og artisten Kim Myhr ble nominert til den prestisjefulle Nordic Music Prize for sin tidligere Hubro-utgivelse “You | me”. Nå har han komponert det enestående musikk og tekst-stykket “pressing clouds passing crowds” på bestilling fra FIMAV-festivalen 2016 (Festival International de Musique Actuelle de Victoriaville) i Quebec, Canada. Medvirkende er Myhr på 12-strengsgitar og den feirede, Montreal-baserte strengekvartetten Quatour Bozzini, utvidet med perkusjonist Ingar Zach (Huntsville, Dans les Arbres) og stemmen til poeten Caroline Bergvall som leser sin egen tekst.

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662026128

Katalognummer: HUBROCD2612

Priskategori : CD