• HUBROLP3617.jpg
  • JoDavidMeyerLysne.jpg

Henger i luften – Jo David Meyer Lysne

Side A
1. Svalene på Årnes Brygge (05:29)
2. Henger i luften (05:27)
mer…
3. Uten feste (05:22)
B
1. Oslo (02:19)
2. - - (00:34)
3.Saktere dager (05:47)
4. Noen andre venter på (01:41)
5. Februar (05:24)

All music composed by Jo David Meyer Lysne, except “Uten feste” (collective improvisation).

Jo David Meyer Lysne: Acoustic Guitar, Prepared 12string Guitar, Synth · Karl Hjalmar Nyberg: Sax, Synth · Johanne Skaansar: Viola · Joel Ring: Cello · Martin Lie Svendsen: Bass, Synth · David Timme Cariano: Percussion, Vibraphone, Grand Cassa

David Meyer Lysne og en håndplukket sekstett et spekter av inspirasjonskilder og skaper umiddelbar og stemningsmettet musikk. Hvis du kan forestille deg Morton Feldman lage musikk til en film av Coen-brødrene-film, er du kanskje halvveis der!

kr 199

Umiddelbar og stemningsmettet musikk

På "Henger i luften" – en av de mest slående debutalbumene fra senere år, kombinerer Jo David Meyer Lysne og en håndplukket sekstett et spekter av inspirasjonskilder og skaper umiddelbar og stemningsmettet musikk. Hvis du kan forestille deg Morton Feldman lage musikk til en film av Coen-brødrene-film, er du kanskje halvveis der! Meyer Lysne har tidligere gitt ut den kritikerroste duoplaten "Meander" med bassist Mats Eilertsen. Han har selv produsert albumet sammen med Jo Berger Myhre (Splashgirl) og kombinasjonen av lyder her er imponerende forseggjort og tilfredsstillende. Det er et album som fortjener å spilles igjen og igjen.
– Tilgjengelig i et nummerert begrenset opplag (300) som white label LP med trykket innleggskort.

More

På "Henger i luften" – en av de mest slående debutalbumene fra senere år, kombinerer Jo David Meyer Lysne og en håndplukket sekstett et spekter av inspirasjonskilder og skaper umiddelbar og stemningsmettet musikk.

Jo Berger Myhre |Jo David Meyer Lysne |Martin Lie Svendsen

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662036172

Katalognummer: HUBROLP3617

Priskategori : LP