Bones – Erland Dahlen

Side A
1. Desert
2. Wagen
mer…
3. Hunt

Side B
1. Swan
2. Bones
3. Blind

ERLAND DAHLEN: vintage Slingerland black gold duco drums, cymbells, blossom bells, hand bells, musical saw, xylophone, log drums, gongs, marbles on metal plate, frame drum, steel drums, concert toms, electronics, drum machines, drone boxes, mellotron, Moog grandmother, modular synth, dulcimer, guitars, vocal and sticks/mallets/bow on zithers.

Stjerneperkusjonist Erland Dahlens bølge avlyd inkluderer blant annet gamle trommeskinn, en musikalsk sag og klinkekuler mot et fat.

kr 199

Clear selection
Sjanger: Jazz

Stjerneperkusjonist Erland Dahlens bølge avlyd inkluderer blant annet gamle trommeskinn, en musikalsk sag og klinkekuler mot et fat.

Les mer

Selv om Dahlen gjerne betegnes som en trommis, er det ikke i nærheten av beskrivende for det han oppnår med «Bones». Dette er den siste og fjerde utgivelsen i en serie av soloalbum i stadig utvikling:«Clocks» (2018), «Blossom Bells» (2015) og «Rolling Bomber» (2012).«Bones» er en minimalistisk symfoni av repeterende tema og motiver, men en symfoni som bruker så mange perkussive ressurser som mulig. Musikken treffer lytteren som en bølge, kombinerte perkussive rytmer skaper massive motiver som fører en gjennom avanserte lydlandskap. En musikalsk sag møter effekten av bue på zither og spøkelseslignende ordløse vokaler mellom en skog av obskure elektroniske droner, bjeller og gonger. Resultatet er en blanding av musikalske stiler og ressurser som ikke har noen åpenbar innflytelse fra en annen artist, dette er Erland Dahlen.

Erland Dahlen

Utgivelsesdato:

EAN : 7033661036272

Katalognummer: HUBROLP3627

Priskategori : LP