Tonesvarm gjennom 35 år – Kirsten Bråten Berg

TRAD: Heiemo og Nykkjen · Min Kvedarlund · Tiramakan / Eg Vippa meg · 3 stev · Håvar Heddi / Goe · Her Er Det Ny Som Jorderig Skjedde · Julestev · I Denne Søte Juletid · Agnus Dei · Tora Lille · Gamle Gunleik · Margit Hjukse ·mer… Gamlestev · Bestelanden · Su Ru Rudde · Folkestadvisa · Drømmehesten / Stev · Ung Son · Eg Ser Deg Utfor Gluggen · Brurebøn · Vesle Lerka · Snåle Mi Jente / Gardsjenta · Vesle Kari Vår · Nils Tallefjorden · Sjugur Og Trollebrura · Spurv På En Snor · Slak Line · Dimming Of The Day · Blåbærturen

Kirsten Bråten Berg feirer at det er 35 år siden hun gav ut sitt første album med denne flotte dobbelt-cd'en.

Mer enn noen annen folkesanger har Kirsten Bråten Berg møtt lengslene folk har etter å kjenne vår egen musikk i hjertet.

kr 139

Midl. tomt på lager

Kirsten Bråten Berg – Tonesvarm

35 år etter Kirsten Bråten Berg lanserte sitt første album, er det tid for å utgi en etterlengtet samleplate. Dobbel-CDen består av noen av de mangfoldige musikalske samarbeida til Kirsten gjennom en kvinnesalder. Her blir det servert én plate med folkemusikk, og én med viser. Arendals-sangeren som er kjent for å være en av Norges fremste kvedere, treffer hjerterota til en hel mengde lyttere. Den naturlige kraften og styrken i stemmen til Kirsten skaper en stemning og atmosfære som tvinger en til dansegulvet når hun står på scenen. Mer enn noen annen folkesanger har hun kanskje møtt lengslene folk har etter å kjenne vår egen musikk i hjertet.

Les mer

35 år etter Kirsten Bråten Berg lanserte sitt første album, er det tid for å utgi en etterlengtet samleplate. Dobbel-CDen består av noen av de mangfoldige musikalske samarbeida til Kirsten gjennom en kvinnesalder.

Teksten fra hjertet

Her blir det servert én plate med folkemusikk, og én med viser. Arendals-sangeren som er kjent for å være en av Norges fremste kvedere, treffer hjerterota til en hel mengde lyttere. Kirsten mener at tekster alltid har vært svært viktig for henne å formidle som kveder. Det skal ligge så nært talestemmen som mulig, og en må fortelle en tekst fra sitt eget hjerte. Samtidig mener hun at fela har formet henne mye. Hun har kvedet med felespillerne Gunnar Stubseid og Hallvard T. Bjørgum i Slinkombas, og arbeidet mye med Annbjørg Lien de siste årene.

Drar lytteren inn i sangen

Den naturlige kraften og styrken i stemmen til Kirsten skaper en stemning og atmosfære som tvinger en til dansegulvet når hun står på scenen. Hun drar lytterne inn i sangen, og stemmen hennes har gått til hjertet til mang en lytter. Mer enn noen annen folkesanger har hun kanskje møtt lengslene folk har etter å kjenne vår egen musikk i hjertet.

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662072897

Katalognummer: HCD7289

Priskategori : CD

Link til booklet : nedlasting