Kjetil Flatland: Ein song til deg – Kjetil Flatland

HELGE WAHL FLATLAND, KJETIL FLATLAND, KNUT BUEN: Salme 84 · KJETIL FLATLAND: Kjelda · Mai · To små · KJETIL FLATLAND, KNUT BUEN: Tidleg vår · Å var eg vind · Olavs Kvad · Solsong · Ein song til deg · Vandringsvise · RIKARD NORDRAAKmer…: Ingrid Sletten av Sillejord · TRAD.: Folkestadvisa

Kjetil Flatland · Knut Buen · Helge Wahl Flatland · Vegard Ringsby Hasselgård · Ellen Brekken · Frode Flatland

Med jazzutdanning fra Norges musikkhøgskole – og en brennende interesse for folkemusikk – leverer Flatland og musikerene et sjangerkryssende album; der det vokale og det instrumentale utfyller hverandre i stemningsfulle uttrykk.

kr 139

Kjetil Flatland – Ein Song til deg

Vokalisten og saksofonisten Kjetil Flatland fra Seljord i Telemark slipper 29.05.2015 sin debutplate «Ein song til deg». Med jazzutdanning fra Norges musikkhøgskole – og en brennende interesse for folkemusikk – leverer Flatland og musikerene et sjangerkryssende album; der det vokale og det instrumentale utfyller hverandre i stemningsfulle uttrykk.
I 2010 begynte han et samarbeid med mesterspellemann Knut Buen, som er og har vært en spesielt viktig person for å ivareta og videreføre norsk folkemusikk. På albumet «Ein song til deg» benytter Flatland seg i stor grad av tekster og melodier som er ført i pennen av Knut Buen. Kjetil Flatland har arrangert, komponert og tilpasset visene til et rytmisk uttrykk. I samarbeid med Grappa Musikkforlag ønsker han å gjøre materialet tilgjengelig for et nytt publikum.

Les mer

Vokalisten og saksofonisten Kjetil Flatland (f. 1986) fra Seljord i Telemark slipper 29.05.2015 sin debutplate, ”Ein song til deg”, på Grappa Musikkforlag.

Samarbeid med mesterspellemann

I 2010 begynte Kjetil Flatland et samarbeid med mesterspellemann Knut Buen, som er og har vært en spesielt viktig person for å ivareta og videreføre norsk folkemusikk. På albumet “Ein song til deg” benytter Flatland seg i stor grad av tekster og melodier som er ført i pennen av Knut Buen. Kjetil Flatland har arrangert, komponert og tilpasset visene til et rytmisk uttrykk. I samarbeid med Grappa Musikkforlag ønsker han å gjøre materialet tilgjengelig for et nytt publikum.

Kjetil Flatland

Kjetil Flatland spiller saksofon, piano, synger og komponerer. Han har spilt i en rekke konstellasjoner på ulike konsertarenaer og festivaler, og hans musikalske virke spenner over alt fra storband til mindre vise- og jazzgrupper. Kjetil spiller blant annet i bandet Bygdebris, som de senere årene har samarbeidet med musikere som Ingebjørg Bratland og Knut Buen.

Ellen Brekken |Frode Flatland |Helge Wahl Flatland |Kjetil Flatland |Knut Buen |Leif Johansen |Rikard Nordraak |Trad. |Vegard Ringsby Hasselgård

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662073016

Katalognummer: HCD7301

Priskategori : CD