• HCD7332.jpg
  • HCD7332_inlay_web.jpg

Glimt

HELENE HØYE: Langeland · Berghølen · Laugenledern · Slåttepresten · Bestemors glass · Morten og Klemet · OLE SIGVARD LUNNAN: Meløya · Sønningen · Dronningberget · Helenes bue · Augustdans · TRAD. : Skomakern ·mer… Budeiehull

Helene Høye · Ole Sigvard Lunnan

Helene Høye, fele og Ole Sigvard Lunnan, flygel, har gleden av å presentere et nytt repertoar i innspilling. Slåttejazz er deres lek med tradisjon og skaperglede, fele og klaver, folkemusikk som streifer jazzen.

kr 139

Sjanger: Traditional

Slåttejazz gir ut ny plate: GLIMT.

Helene Høye, fele og Ole Sigvard Lunnan, flygel, har gleden av å presentere et nytt repertoar i innspilling. Slåttejazz er deres lek med tradisjon og skaperglede, fele og klaver, folkemusikk som streifer jazzen. Deres første album kom i 2011 og der i fra fortsatte ferden, litt utenfor allfarvei og oppgåtte stier, men aldri uten glimt av det kjente og kjære, av glimrende folk, steder og tradisjon.

More

Slåttejazz: Helene Høye – Ole Sigvard Lunnan
Duoen Slåttejazz er Helene Høye på fele og Ole Sigvard Lunnan på flygel. Slåttejazz er deres lek med tradisjon og skaperglede, fele og klaver, folkemusikk som streifer jazzen.

Slåttejazz gir ut ny plate: GLIMT

13 slåtter, musikalske bilder og historier, om natur og mennesker er med på innspillingen. 11 av slåttene har de komponert selv, to er gamle slåtter fra Gudbrandsdalen. Det første albumet «Slåttehjerte» kom ut i 2011 på Heilo Grappa, og fikk mye god omtale. Dermed fortsatte ferden for duoen, litt utenfor allfarvei og oppgåtte stier, men aldri uten glimt av det kjente og kjære, av glimrende folk og steder. 

Landskappleik

Helene har omfattende virksomhet bak seg i folkemusikken, fra Landskappleik, i store og små formater og med Rikskonsertene. Opprinnelig gudbrandsdøl, bosatt på Nesodden. Ole Sigvard har bakgrunn fra flere jazzband og ensembler, er opprinnelig trønder bosatt på Kolbotn. 
 
Plateutgivelsen feires med slippkonsert søndag 3. juni i Kolben Kulturhus på Kolbotn.

Helene Høye |Ole Sigvard Lunnan |Slåttejazz |Trad.

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662073320

Katalognummer: HCD7332

Priskategori : CD