Sanger vi tro vi husker

SLUTTSANG KITSCH · MONICAS BOLIGBLUES · DU ER MIN FLAMME · HALTE HELTER. ARME RIDDERE · TO TETTE OG EI BADEHETTE · DET ER LETT Å SI JEG JEG ELSKER DEG PÅ ENGELSK · ÅGOTS SANG · FØR SKJØNTE JEG IKKE GLEDEN · SPISESKIKKVALSEN · DU MÅmer…, DU MÅ, DU MÅ · HOMSE NORMAL · AT EN MANN ER FORELSKA · EN HVERDAGSHELT KRYSSER SITT SPOR · NÅR LIVET PASSERER REVY ·

Kine Hellebust, vocal, backing vocal · Liv Aakvik, vocal, backing vocal · Anne Nyutstumo, vocal, backing vocal

‘Sanger vi tror vi husker’ ble spilt inn på damenes stamrestaurant Rebekka West i Oslo 12. og 13. juni 1995, og er en samling ‘highlights’ fra deres mangeårige scenekarriere.

kr 139

Musikalske ‘highlights’ fra en mangeårig scenekarriere

I 1989 gikk skurken Randi (Kine Hellebust), Frida Frosk (Liv Aakvik) og Ragna Rekkverk (Anne Nyutstymo) fra Tramteateret sammen om å danne selskapet A/S Dameteater & Søn. Med ‘sønnene’ Anders Rogg og Bård Skift som fast musikalsk påheng.

Tramteateret lagde revyforestillinger, tv-serier, spilte inn plater og dro på turnéer fra 1976 til 1986. Tramteateret er kanskje for de fleste best kjent for tv-seriene om Pelle Parafins Bøljeband. I 1984, mens medlemmene ennå var med i ‘Tramteatret’, oppstod ‘A/S Dameteater & Søn’ for første gang . Sammen satte de opp kabareten ‘To tette og ei badehette’ på Vertshusteateret på Torshov som ble en knallsuksess. I 1989 opptrådte de med kriminalkomedien ‘Åh Gunnar’, i 1991 med komedien ‘Kitsch’, i 1992 med komitagedien ‘Halte helter, arme riddere’, i 1993 med dommedagskomedien ‘God dag på min rygg’ og i 1995 med den eksistensielle komedien ‘Havet, døden og fettsugingen’.

‘Sanger vi tror vi husker’ ble gitt ut i 1995, og er damenes første utgivelse på CD. Platen ble spilt inn på damenes stamrestaurant Rebekka West i Oslo 12. og 13. juni 1995, og er en samling ‘highlights’ fra deres mangeårige scenekarriere. Her finner du damteaterets mest kjente låter som ‘Sjømannskoret’, ‘Sluttsang kitsch’, ‘Monicas boligblues’, ‘Du er min flamme’, ‘Halte helter, arme riddere’ og ‘To tette og ei badehette’.

Anders Rogg |Anne Nyutstumo |Bård Skift |Kåre Nybakk |Kine Hellebust |Liv Aakvik |Trad.

Utgivelsesdato:

EAN : 7071155101815

Katalognummer: GRCD4108

Priskategori : CD