Pulverheksas jul – Maj Britt Andersen

GEIR HOLMSEN: Pulverheksa · Pulverheksas julekveld · Pulverheksas baketips · Julebesøk · Trylle fram jul · Julenissens sekk er vekk · Tyven, tyven · Det ordner seg til jul · Bank, bank, bank · Drømmeprinsen · Julenissen kommer · Månenmer… passer på oss i natt · Sledetrall. All lyrics: Ingunn Aamodt

Maj Britt Andersen · Geir Holmsen, Gjermund Larsen, Andreas Utnem

– Endelig en juleplate som gir de små det de fortjener. [Asbjørn Bakke / Aftenposten]

kr 139

Julestemning med Pulverheksa

Ingunn Aamodts bøker om Pulverheksa har blitt en stor suksess og har i mange år vært en favoritt hos barna. Maj Britt Andersen har gitt liv til denne populære karakteren gjennom en rekke familieforestillinger over hele landet og i 2007 kom den første CDen, den Spellemannsnominerte Pulverheksa. Året etter kom Pulverheksas jul og ga ivrige lyttere et etterlengtet gjenhør med Pulverheksa og vennene hennes. Pulverheksas jul er bygd på boken Pulverheksa og Julenissen og skildrer ventetiden før jul. Vi får høre om Pulverheksas juleforberedelser og sammen med velkjente karakterer som Hokus, Pokus, Suppegjøken og Drømmeprinsen pynter hun til jul og venter spent på julenissen.

Les mer

Følg Pulverheksa i en førjulstid full av overraskelser!

Juleforberedelser

Pulverheksas jul er bygd på boken Pulverheksa og Julenissen og skildrer ventetiden før jul. Vi får høre om Pulverheksas juleforberedelser og sammen med velkjente karakterer som Hokus, Pokus, Suppegjøken og Drømmeprinsen pynter hun til jul og venter spent på julenissen. Ingunn Aamodt har selv skrevet tekster til utgivelsen og med et friskt blikk og fine rim skaper hun ekte Pulverheks-stemning. Andersen tolker disse tekstene på briljant vis og med varme og innlevelse inviterer hun både små og store inn i et univers som er både morsomt og alvorlig, trygt og magisk.

Barneplate med særpreg

Geir Holmsen har satt musikk til Aamodts tekster og som alltid leverer han vakker og melodiøs kvalitetsmusikk. Med på laget har han fått med noen av Norges beste musikere: Gjermund Larsen, Paolo Vinaccia, Ivar Anton Waagard, Andreas Utnem samt Steinerskolen barnekor ledet av Tone Margrethe Wik. I det musikalske landskapet finner vi elementer både fra norsk folkemusikk og mer moderne populærmusikk. Dette, sammen med bruken av instrumenter som fele, ukulele og tråorgel, gir denne barneplaten et svært kjærkomment særpreg.

Andreas Utnem |Geir Holmsen |Gjermund Larsen |Ivar Anton Waagaard |Maj Britt Andersen |Paolo Vinaccia |Tone Margrethe Wik

Utgivelsesdato:

EAN : 7023063611269

Katalognummer: GRCD4299

Priskategori : CD