• GRCD4630.jpg
  • Ketil_Bjørnstad_2019_Photo_Anders_Valde

Ketil Bjørnstad – Rainbow Sessions

All music by Ketil Bjørnstad, except "In The Bleak Midwinter" by Harold Edwind Darke, "Spring Breeze" by Deng Yu-Hsian, "The Source" by Halfdan Kjerulf, "Intermezzo Op. 118, No. 2" by Johannes Brahms andmer… "Miserere" by Gregorio Allegri.

Ketil Bjørnstad; Steinway & Sons, Model D, Hamburg, Germany. Serial numbers; 485310 (The Long Farewell & The Rainbow) 569558 (The Way Through The Woods) 593174 (The Third Instrument)

Alt presenteres i nytt, flott design og med nyskrevet liner notes av Bjørnstad selv.

kr 449

Midl. tomt på lager

Ketil Bjørnstad feirer 50 år som musiker og artist i 2019.

Allerede 11. januar markeres det store Bjørnstad-året med en ny-utgivelse av «Rainbow Sessions», som tidligere kun er utgitt i et begrenset opplag i 2006. Dette er Ketil Bjørnstads hyllest til det verdenskjente studioet og Steinway-flygelet, og da studioeier og lyd-guru Jan Erik Kongshaug i 2004 skulle flytte studioet fra Christies gate til Sandakerveien, kom ideen om å være den siste til å spille inn i det gamle studioet, og den første til å spille inn i det nye. Det ble planlagt to solo piano-album, hvilket den gang ble til tre, og som nå blir til fire. I forarbeidet til denne jubileumsutgaven er det funnet frem en mengde nydelig innspilt materiale fra fem forskjellige Rainbow-sessions i perioden 2013-2017, som Bjørnstad har satt sammen til en fjerde bonus-CD. Alt presenteres i nytt, flott design og med nyskrevet liner notes av Bjørnstad selv.

More

Ketil Bjørnstad feirer 50 år som musiker og artist i 2019.

Jubileumsåret åpner

Det store Bjørnstad-året åpner med en ny-utgivelse av «Rainbow Sessions», som tidligere kun er utgitt i et begrenset opplag i 2006. Dette er Ketil Bjørnstads hyllest til det verdenskjente studioet og Steinway-flygelet, og da studioeier og lyd-guru Jan Erik Kongshaug i 2004 skulle flytte studioet fra Christies gate til Sandakerveien, kom ideen om å være den siste til å spille inn i det gamle studioet, og den første til å spille inn i det nye. Det ble planlagt to solo piano-album, hvilket den gang ble til tre, og som nå blir til fire. I forarbeidet til denne jubileumsutgaven er det funnet frem en mengde nydelig innspilt materiale fra fem forskjellige Rainbow-sessions i perioden 2013-2017, som Bjørnstad har satt sammen til en fjerde bonus-CD. Alt presenteres i nytt, flott design og med nyskrevet liner notes av Bjørnstad selv.

Halfdan Kjerulf |Jan Erik Kongshaug |Johannes Brahms |Ketil Bjørnstad

Utgivelsesdato: 11.01.2019

EAN : 7033662046300

Katalognummer: GRCD4630

Priskategori : CD