Eg kan – Tone Hulbækmo

På skattejakt · Appel sin · Eg kan! · Skru ru ruppompei · Klukkesundag · Hesten og musa · Bedrøvet fugl · Jordbærstedet · I huset bortenfor huset · Tøyseregle · Vesle barn i draumeseng · Den andre skoen · Farao på ferie · Mittmer… piano · Smågutgangar · Matmonsen · Å hei og hi · Tida går ·

Tone Hulbækmo

Tone Hulbækmo med nytt album for hele familien! Tone Hulbækmo er en artist som liker å krysse musikalske grenser, er opptatt av ord og lar seg inspirere til å skrive musikk til dikt av norske poeter. Hun er også opptatt av å formidle dette til flere generasjoner, både små og store. Denne gang presenterer hun egenkomponerte melodier til et personlig utvalg tekster av kjente norske lyrikere, blant annet Inger Hagerup, Alf Prøysen, André Bjerke og Erlend Loe.

kr 139

Tone Hulbækmo er en artist som liker å krysse musikalske grenser, er opptatt av ord og lar seg inspirere til å skrive musikk til dikt av norske poeter. Hun er også opptatt av å formidle dette til flere generasjoner, både små og store. Denne gang presenterer hun egenkomponerte melodier til et personlig utvalg tekster av kjente norske lyrikere, blant annet Inger Hagerup, Alf Prøysen, André Bjerke og Erlend Loe.

More

På platen er det tekster med både humor og alvor, fantasi og underfundighet. Her er det mye livsvisdom. De kan ta opp mellommenneskelige forhold, være filosofiske eller bare leke med ord. Ikke minst ligger det også an til en nostalgisk klump i halsen for mange fra foreldre- og besteforeldregenerasjonen.

Musikken i Tones landskap er inspirert av folkemusikk, verdensmusikk, viser og kabaret. Den er som tekstene, både poetisk, umiddelbar og catchy. Her er både fengende melodier og groove, men samtidig «mat» for små og store ører. I tillegg til vokalen spiller Tone både trøorgel, norsk harpe og lyre. Sammen med blant annet etniske fløyter, perk, oud, torader og munnspill skaper det et spennende lydbilde.

Den fantastiske tegneren og illustratøren Katrin Berge har laget vakre og fabulerende illustrasjoner spesielt for coveret, inspirert av musikken og tekstene.

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662046805

Katalognummer: GRCD4680

Priskategori : CD