Bønn for drømmen – Sigmund Groven

SIGMUND GROVEN: Nøkkerosa · Bønn for drømmen · Noe · Heimreise · Skoging · Som du roper i skogen · Hviler i en stor mildhet · Et spor som varer · Ord og liv · Skogsus · På harmonikk · Hver liten ting ·mer… Voggevise

Maren Myrvold, soprano · Marianne Bye Granheim, mezzosoprano · Sigmund Groven, harmonica · Aage Kvalbein, cello · Ivar Anton Waagaard, piano

Nykomponert musikk av Sigmund Groven til dikt av Hans Børli

kr 139

Hans Børli 100 år.

Dagen før det som ville vært 100-årsdagen til den folkekjære dikteren Hans Børli, slippes albumet "Bønn for drømmen" på Grappa Musikkforlag 7. desember.

For et par år siden gikk mezzosopranen Marianne Bye Granheim og sopranen Maren Myrvold til Sigmund Groven med dikt av Hans Børli som de ønsket at han skulle tonesette. "Bønn for drømmen" inneholder 12 sanger med tekster av Hans Børli og musikk av Sigmund Groven, og i tillegg til komponisten selv på munnspill har de to sangerne med seg Aage KValbein på cello og Ivar Anton Waagaard på piano. Her er det både tidlige dikt med rim og rytme som innbyr til viseformatet, samt senere dikt i fri form som er gjennomkomponerte i en mer moderne musikalsk stil.

Les mer

Dagen før det som ville vært 100-årsdagen til den folkekjære dikteren Hans Børli, slippes albumet "Bønn for drømmen" på Grappa Musikkforlag 7. desember.

Bønn for drømmen

"Bønn for drømmen" inneholder 12 sanger med tekster av Hans Børli og musikk av Sigmund Groven, og i tillegg til komponisten selv på munnspill har de to sangerne med seg Aage KValbein på cello og Ivar Anton Waagaard på piano. Her er det både tidlige dikt med rim og rytme som innbyr til viseformatet, samt senere dikt i fri form som er gjennomkomponerte i en mer moderne musikalsk stil.

Slippkonsert på Nasjonalbiblioteket

Dagen etter slippet, 8. desember, blir det mulig å oppleve ensemblet framføre "Bønn for drømmen" live på Nasjonalbiblioteket i Oslo på det som ville vært Hans Børlis 100-årsdag.

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662045860

Katalognummer: GRCD4586

Priskategori : CD