Barna synger Kaptein Sabeltann – Barna synger

TERJE FORMOE: Sjørøverne kommer · Pinkys sang · Venner · Langemanns sang · Kongen på Havet · Bysseguttblues · En liten sang til en venn · Bursdagssang · Livet er herlig · Så lenge det seiler skuter · Hver gang en stjerne faller · Åmer…, for et liv! · Jeg kommer alltid tilbake

Barna synger Kaptein Sabeltann · Musikere : Lars Støvland · Eivind Molden Norseng · Jan Olav Renvåg · Kristian Tybakken

Sjørøverne kommer, Pinkys sang og Jeg kommer alltid tilbake er selvfølgelig blant de 13 sangene på platen.

kr 139

Barna kaster loss med Kaptein Sabeltann!

Barna synger er en serie hvor kjente og kjære barnesanger synges av barnekor. Denne gangen er det selveste Kaptein Sabeltann som skal hylles med nye, sjarmerende versjoner av hans mest populære sanger. Sangene er i stor grad spilt inn med de samme arrangementene som originalene, slik at barna lett kan kjenne igjen og synge med til favorittsangene sine! Sjørøverne kommer, Pinkys sang og Jeg kommer alltid tilbake er selvfølgelig blant de 13 sangene på platen.

Platen er produsert av Arvid Wam Solvang, som har jobbet med bl. a. Maria Mena, Vidar Johnsen og Christel Alsos. Sangene er arrangert av Lars Støvland, som har medvirket live og/eller i studio med blant andre Cecilia Vennersten og Ronni Le Tekrø, samt bidratt som arrangør på Jan Eggums 2011-utgivelser Kjærlighet og Ærlighet 1, 2 og 3.

CD-coverne er illustrert av en av Norges fremste barnbokillustratører, Svein Nyhus.

Arvid Wam Solvang |Barna synger |Eivind Molden Norseng |Jan Olav Renvåg |Kristian Tybakken |Lars Støvland |Terje Formoe

Utgivelsesdato:

EAN : 7031650611660

Katalognummer: 61166

Priskategori : CD