• Toget_Forside (1)
  • Toget-1-foto-Maja-Brenna

Toget går – Toget

Tre Små fisk - Brokkoli,fisk og poteter - Nede på stasjonen - Ved veien lå et hus - Lille petter edderkopp - Elbil med L - Toget - Jeg gikk en tur på stien - Godstoget - Konduktør Asbjørnsen - Eg veit ei litamore… jente

Marius Hirth Klovning (gitar og banjo), Edvard Mjanger (bass) og Mats Mæland Jensen (trommer og perkusjon)

(Norsk) Toget er et band som spiller kul gitarmusikk for barn. Her får du både musikk du garantert har hørt før, blandet med musikk du ikke har hørt tidligere. Navnet «Toget», som henspiller på låta «Freight Train» fra 1906 av Elisabeth Cotton, gir en god pekepinn på musikken vi får høre. Dette toget stopper på stasjoner langs musikkhistorien, fra tidlig på 1900-tallet og fremover. Ta plass på toget og bli med og syng, klapp, knips og dans! Toget slentrer stødig og taktfast langs skinnene og tar deg trygt gjennom kjente og ukjente landskap.

kr 179

Toget er et band som spiller kul gitarmusikk for barn. Her får du både musikk du garantert har hørt før, blandet med musikk du ikke har hørt tidligere. Navnet «Toget», som henspiller på låta «Freight Train» fra 1906 av Elisabeth Cotton, gir en god pekepinn på musikken vi får høre. Dette toget stopper på stasjoner langs musikkhistorien, fra tidlig på 1900-tallet og fremover. Ta plass på toget og bli med og syng, klapp, knips og dans! Toget slentrer stødig og taktfast langs skinnene og tar deg trygt gjennom kjente og ukjente landskap.

Toget er en trio som har spilt sammen lenge, med musikere som også kjenner hverandre godt fra andre sammenhenger. På deres første barneplate «Toget går» som er ute 2.august, vil gruppa presentere publikum for ukjent musikk og gjemte musikkskatter. Ved å knytte det ukjente opp mot kjente sanger, får vi en rød tråd som åpner døra til helt nye musikalske bekjentskaper.

Trioen har allerede vært på besøk og spilt på flere barneskoler, og da får de ofte høre at musikken treffer godt og bredt, og ikke minst at barna blir i veldig godt humør av opplevelsen. “De nynnet på sangene den dagen. Veldig kult at dere har gjort om barnesangene på den måten, og at dere inkluderte barna i konserten deres. Ingenting vi tenker kunne vært bedre!” forteller lærerne etter et besøk av Toget.

– Dette er første gong me prøver å lage barnemusikk, men me syns det er utruleg artig og kjekt å bruke mange av desse songane som me kan så godt og gi dei ei litt ny drakt. Målet med musikken har vore å gi borna musikk som er spelt inn live i studio med ekte instrumenter og som kan utfordra dei litt, avslutter Klovning

Release date:

EAN : 7033662048076

Cat.No.: GRCD4807-1

Priskategori : CD