The Missing Link (URverk 2) – Ulf Risnes

ULF RISNES: En Sang Til Deg · Du E Ung · Når Natta Kjem · Æ veit itj (ka æ vil bli) · Self Pårtrait · Selbuwhist · Terning · Regn · Lort · Æ Trur Det Må Vær Dæ · I Dag Gjord Æ Itjnå · Vintersang · Skinn (En Onanists Drømmer)mer…

Ulf Risnes

“The Missing Link» er album nummer to i Ulf Risnes sin URverk-samleserie, og inneholder Ulfs låter fra 1977-1978. URverk – en samling bestående av 155 sanger, timevis med låter skrevet og innspilt av Ulf Risnes i perioden fra 1977 til 1988, da han ble med i Tre Små Kinesere. URverk er en samling av drømmer, drømmen om å bli rockestjerner.
URverk består totalt av hele 12 album, ett og ett vil slippes hver måned i 2021. Albumene slippes på vinyl og alle sammen kommer med tekster og bilder fra perioden sangene ble spilt inn og med èn garanti: hjemmelaget!

kr 440

Sjanger: popRock

“The Missing Link» er album nummer to i Ulf Risnes sin URverk-samleserie, og inneholder Ulfs låter fra 1977-1978.

– 1 juni 1977 kjøpte jeg en Tandberg 9100X båndspiller og to mikrofoner. Jeg visste ikke helt hva det var jeg hadde kjøpt, men jeg hadde forsikret meg at det gikk an å legge lyd på lyd, at jeg kunne for eksempel spille inn meg selv på gitar og sang, og så spille bass, hvis jeg bare hadde en, eller kore oppå det forrige opptaket. Det gikk ikke an å rette på feil heller, så jeg måtte spille hele sangen riktig hver gang. Det klarte jeg ikke. Men så artig! forteller Risnes

Vinylserien «URverk» er tolv plater bestående av 155 sanger, timevis med låter skrevet og innspilt av Ulf Risnes i perioden fra 1977 til 1988, da han ble med i Tre Små Kinesere. URverk er en samling av drømmer, drømmen om å bli rockestjerner. Ett og ett album fra URverk-serien vil slippes hver måned i 2021. Albumene kommer alle sammen med tekster og bilder fra perioden sangene ble spilt inn og med èn garanti; hjemmelaget!

More

 

Gjennom disse tolv platene vil vi ikke bare få høre en yngre utgave av Ulf Risnes, men også bandet Det Gurgles. Helt siden gjengen begynte å samles på mandager hjemme hos Ulf og spilte luftgitar til Alice Cooper, drømte de om å bli rockestjerner. Håret fikk de til, mens musikken lå et stykke frem i tid den gang. En dag satt Ulf på rommet og øvde på de tre akkordene han kunne, mens han hørte på “Wild Horses” av Rolling Stones. Da oppdaget han plutselig at en av akkordene var den samme som Stones brukte i sangen. “Oi! Jeg er med i bandet!” – lød det fra den unge karen. Det var starten på en lang reise som fortsatt ikke er over.

 

Ulf Risnes

Utgivelsesdato:

EAN : 7033661046868

Katalognummer: GRLP4686-1

Priskategori : LP