Superbarna – Statsminister – Superbarna

IVAR CHRISTIAN JOHANSEN, KNUT BJØRNAR ASPHOL: Superkul Dude FEAT. RAVI · KNUT BJØRNAR ASPHOL: Sprudlende glad · Statsminister · Isprinsesse · Dagdrømmer · Gidder ikke stresse · På ferie · Ingenting i verden kan stoppe oss FEATmer…. SPIRA

Superbarna · Knut Bjørnar Asphol · Torstein Lofthus · Jens Petter Antonsen · Tone Lise Ramstad Asphol · Ravi · Spira

“Det er kanskje jeg som blir statsminister!” synger Superbarna.

kr 139

Sjanger: Childrenpop

Kvalitetsmusikk for barn.

“Det er kanskje jeg som blir statsminister!” synger Superbarna. Mer sprudlende, kule og engasjerende enn noen gang kommer Superbarna med sin sjuende utgivelse, Statsminister. Her kommer sanger som barna vil kjenne seg igjen i!

Nok en gang kommer gjengen fra Gjerdrum med kvalitetsmusikk for barn. Statsminister handler om det barn bryr seg om, og som engasjerer. Dagdrømmer, forelskelse, ferie, isprinsesse og sprudlende låtskriving er beskrivende for albumet Statsminister. Her er virkelig morsomme duetter, fantastisk musikk og tekster.

More

“Det er kanskje jeg som blir statsminister!” synger Superbarna.

Nok en gang kommer gjengen fra Gjerdrum med kvalitetsmusikk for barn.

Statsminister handler om det barn bryr seg om, og som engasjerer. Dagdrømmer, forelskelse, ferie, isprinsesse og sprudlende låtskriving er beskrivende for albumet Statsminister. Her er virkelig morsomme duetter, fantastisk musikk og tekster.

Etter sitt første album i 2009 har Superbarna, i tillegg til Ravi, blant annet samarbeidet med artister som Alexander Rybak, Anita Skorgan, Knut Anders Sørum, Hanne Sørvåg, Lisa Børud og Sigmund Groven.

Konserter og mye god omtale i media, har gjort mange oppmerksomme på denne nye og flotte sangskatten. Sangene til Superbarna, gruppa med 8 barn, blir mye brukt som låtvalg på skoler, i barnehager og kor rundt om i hele landet. Det var helt klart fortjent da de mottok Spellemannsprisen i 2017 for beste barnemusikk for albumet Hipp Hurra. Det er kanskje noen av disse barna som blir Statsminister. Her er det virkelig mye å glede seg over!

Jens Petter Antonsen |Knut Bjørnar Asphol |Ravi |Superbarna |Tone Lise Ramstad Asphol |Torstein Lofthus

Utgivelsesdato: 09.11.2018

EAN : 7033662045983

Katalognummer: GRCD4598

Priskategori : CD