• GRCD4587.jpg
  • GRCD4587_inlay_web.jpg

Silent String – Einar Flaa

EINAR FLAA: Close To Nature · Old Talking Oaks · So Called Friend · Silent String · If I Was Our President · Activist · Mountain Birch · Country Man · Kingmer… Winther

Einar Flaa · Geir Sundstøl · Nikolai Hængsle Eilertsen · Christer Knutsen · Børge Fjordheim · Bjarne Stensli

Med vakre melodier og et stjernelag av medmusikanter, har Flaa laget et album med et evig aktuelt og essensielt budskap.

kr 139

Kjærlighet for naturen

Med vakre melodier og et stjernelag av medmusikanter, har Flaa laget et album med et evig aktuelt og essensielt budskap. På Silent String får han virkelig vist sin kjærlighet for naturen. Samtidig retter han et skarpt blikk mot menneskers overforbruk og dets konsekvenser i en tid hvor de rike verner om sine rikdommer og hvor jorda bare gir og gir uavhengig av hvordan vi behandler den, og om hvordan vi tar naturen og ressursene for gitt.

Les mer

Silent String markerer en vending i Stokke-artistens musikk.
– Jeg var 12 år da jeg begynte å skrive musikk. Fortsatt husker jeg hvor befriende det føltes å skape noe på egenhånd med pappas skjeve gitar. Det var som om låtene bare rant ut.

Kjærlighet for naturen

Med vakre melodier og et stjernelag av medmusikanter, har Flaa laget et album med et evig aktuelt og essensielt budskap. På Silent String får han virkelig vist sinkjærlighet for naturen. Samtidig retter han et skarpt blikk mot menneskers overforbruk og dets konsekvenser i en tid hvor de rike verner om sine rikdommer og hvor jorda bare gir og gir uavhengig av hvordan vi behandler den, og om hvordan vi tar naturen og ressursene for gitt.

– Jeg er ikke spesielt religiøs, men når jeg er ute i naturen føler jeg meg noen ganger nærmere svarene på noen grunnleggende spørsmål. Jeg tenker at naturen selv har noen av svarene. At fuglene synger om det, at vinden hvisker om det og at alle lydene og luktene snakker om det. Om hvem vi er og hvorfor vi er her, og at vi alle må tenke mer over hvordan vi behandler alt dette, sier Flaa.

Stjernelag samlet på plate

Silent String er spilt inn i låven på Klåstad gård i Larvik. Med seg har han et
stjernelag av musikere: Børge Fjordheim (Morten Abel, Sivert Høyem) på trommer,
Nikolai Eilertsen (BIGBANG, Band of Gold) på bass, Christer Knutsen (Sivert
Høyem) på piano og Geir Sundstøl (Bjørn Eidsvåg, Odd Nordstoga) på banjo.
Albumet er mikset og produsert av Bjarne Stensli og Andreas Berzcelly.

Bjarne Stensli |Børge Fjordheim |Christer Knutsen |Einar Flaa |Geir Sundstøl |Nikolai Hængsle Eilertsen

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662045877

Katalognummer: GRCD4587

Priskategori : CD