Mr. Temptation – Three Souls

THREE SOULS: So Good · Mr.Temptation · Irene · Next Time · About Time · Sorry · Less Work Theory · Irene II · Fullway ·mer… Paintbrush

Three Souls

  Three Souls sitt debutalbum har fått tittelen Mr. Temptation, navngitt etter den største fristelsen av dem alle – musikken.

kr 299

Sjanger: FunkSoul

  Historien til Oslobandet Three Souls er åtte mann lang, og startet delvis på ungdomsskolen. Mest av alt er det en historie om kjærlighet til musikk, helst spilt live. Om jazz, klassisk og RnB, men ikke overraskende for alle som har hørt dem, aller mest om lidenskapen for Soul og Funk. Nå slipper oktetten sitt debutalbum, som har fått tittelen Mr. Temptation, navngitt etter den største fristelsen av dem alle – musikken.

Les mer

Three Souls er noe så sjeldent som et ungt åttemanns funkband fra Oslo som leverer energiske, og groovy konserter og låter. Med tekster fra sin egen samtid og musikalske røtter som stikker langt ned i den gamle skattkista med tidløs Soul og Jazz, pluss en eminent blåserekke og karismatisk frontmann, er det lett å forstå hvordan denne gjengen solgt ut konserter og sjarmert livepublikum i lengre tid.

Anderson .Paak, Hiatus Kaiyote og D’Angelo blir av bandet selv trukket frem som inspirasjonskilder, i tillegg til åpenbare nikk til storheter som James Brown og Parliment/Funkadelic.

Three Souls

Utgivelsesdato:

EAN : 7033661047032

Katalognummer: GRLP4703

Priskategori : LP