Onsdag – Kaia Huuse

KAIA HUUSE: Glemmesang · Ikke en sang om å være alene · Er så redd for at de ler · Nella · Bare ha deg · De små husene · Han fyller hele meg · Alt det fine · Vuggevise for voksne damer · Isbjørner ·mer… Onsdag

Kaia Huuse · Trond Augland · Frode Berntzen

Huuse briljerer i visesjangeren.

kr 139

Original visepop fra Huuse

Onsdag er et nært og personlig album med høy gjenkjennelsesfaktor. Med skarpt blikk skildrer Kaia Huuse hverdagen, både dens gode og vonde sider. Onsdag er Huuses sjette album og følger i fotsporene til det kritikerroste albumet Trist og fint (2004). Igjen viser hun at hun briljerer i visesjangeren: Onsdag tar i bruk og hedrer disse musikalske tradisjonene, men bærer samtidig preg av den kreative integriteten og originaliteten som Huuse er blitt kjent for i løpet av sin karriere.

Les mer

Kaia Huuse hyller hverdagen.

Hyllest til hverdagen

Onsdag er på mange måter en hyllest til det hverdagslige og tekstene kretser upretensiøst rundt det dagligdagse i mellommenneskelige relasjoner. Låtene er pakket inn i vakre arrangementer og Huuses myke og melodiøse stemme skaper nydelige stemninger ut av materialet. De varme og lavmælte melodiene betyr imidlertid ikke at tekstene er blitt mindre skarpe: de er kraftfulle og tankevekkende slik vi er vant med fra Huuses tidligere utgivelser.

Nyskapende viser

Huuse veksler lett mellom ulike aspekter ved hverdagslivet, enten det er i såre skildringer av vanskelige kjærlighetsforhold, slik som i ”Glemmesang” og ”Han fyller hele meg”, eller i alvorsfulle og spissfindige betraktninger av dagligdagse ting, slik som i ”Bare ha deg” og ”De små husene”. Onsdag er Huuses sjette album og er en sterk og nydelig oppfølger til det kritikerroste albumet Trist og fint fra 2004. Nok en gang briljerer Huuse i visesjangeren. Låtene tar i bruk og hedrer disse musikalske tradisjonene, men bærer samtidig preg av den kreative integriteten og originaliteten som Huuse er blitt kjent for i løpet av sin karriere.

Frode Berntzen |Grete Berntzen |Jenny Skumsnes Moe |Kaia Huuse |Lise Sørensen |Trond Augland |Vegar Ellevseth

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662043033

Katalognummer: GRCD4303

Priskategori : CD