• GRCD4394.jpg
  • GRCD4394_inlay_web.jpg

Månesjuk – Hilde Louise Asbjørnsen

HILDE LOUISE ASBJØRNSEN: Frampeik · Vanilje · Månesjuk · No e det gøymt · Du held i meg · Gjer det igjen · Min mann · Alaska · Alt for fort · La det blimer… natt

Hilde Louise Asbjørnsen, Anders Aarum, Svein Erik Martinsen Ånestad, Jens Fossum, Klaus Robert Blomvik, Bjarke Falgren, Atle Nymo, Hans Martin Austestad

Etter 10 år på scenen som kabaret-skuespiller og jazz-sangerinne leverer Hilde Louise Asbjørnsen nå sitt første album på dialekt.

kr 139

Sjanger: JazzpopRock

Hilde Louise Asbjørnsen hyller månen

Hilde Louise Asbjørnsens sjette album er en hyllest og en bønn til månen om å slippe å gi etter, servert i en mix av jazz, pop og rock, med en tvist burlesque. Platen lanseres på Grappa Musikkforlag den 19. oktober, med påfølgende Norgesturné og Oslo-konsert på Rockefeller 25. november. Låtene ble unnfanget på et loft i SoHo, NYC, og utarbeidet i eget studio i Møllergata, Oslo. Asbjørnsen har videreført samarbeidet med bandet bak «Sound Your Horn»(2008) og «Never Ever Going Back»(2010), med produsent Anders Aarum bak spakene, og gitarist Svein Erik Martinsen Ånestad som nytt tilskudd. Etter 10 år på scenen som kabaret-skuespiller og jazz-sangerinne leverer Hilde Louise Asbjørnsen nå sitt første album på dialekt. Besetningen består av all verdens tangenter, kontrabass, trommer, perkusjon, banjo, strykere og en mektig Gretsch-gitar.

More

«Om å gå i blinde, om å be til han der oppe og han der nede, om å køyre alt for fort.» Hilde Louise Asbjørnsens 6. album er en hyllest og en bønn til månen om å slippe å gi etter, servert i en mix av jazz, pop og rock, med en tvist burlesque. Platen lanseres på Grappa Musikkforlag den 19. oktober, med påfølgende Norgesturnè og Oslo-konsert på Rockefeller 25. november.

På dialekt

Etter 10 år på scenen som kabaret-skuespiller og jazz-sangerinne leverer Hilde Louise Asbjørnsen nå sitt første album på dialekt. Besetningen består av all verdens tangenter, kontrabass, trommer, perkusjon, banjo, strykere og en mektig Gretsch-gitar.

New York

Hilde Louise om prosjektet; "Ei intens skrive-reise til New York gav meg avstand og ro til å finne «pennen» på nytt på eigen dialekt. Det var ein vanskeleg prosess, etter 5 solo-plater på engelsk, å skulle finne mitt musikalske uttrykk igjen, i eit språk med heilt andre referansar. Tematisk handlar det om villfarne draumar, om å sleppe taket og gi etter, og å forsøke å finne tilbake etterpå. I studio Oslo har eg, bandet og produsent Anders Aarum gjennomgått ein lang prosess med utarbeiing av musikken. Eg kjenner at dette er eit album som gir sterkare gjenklang i mine innerste referansar enn nokon gong tidlegare. Dette er rett og slett mitt soundtrack.»

Anders Aarum |Atle Nymo |Bjarke Falgren |Hans Martin Austestad |Hilde Louise Asbjørnsen |Jens Fossum |Julie Dahle Aagård |Karin Okkenhaug Seim |Klaus Robert Blomvik |Svein Erik Martinsen Ånestad

Utgivelsesdato: 19.10.2012

EAN : 7033662044689

Katalognummer: GRCD4394

Priskategori : CD