• GRCD4541.jpg
  • GRCD4541_inlay_web.jpg

Kjøtt i mørket – Anders Jektvik

ANDERS JEKTVIK: Der æ ein gang hadd ei sjæl · Gå i hi · Svale · Smil · Professor Brochs · Kjøtt i mørket · Skrape på døra · mer…I trailt`n

Anders Jektvik · vocal/gitar · Jon Krogstad, bass guitar · Ole Jonas Storli, keyboards · Thomas Brodahl, drums

7. september er det endelig dags for et helt nytt album fra Hitras store sønn, Anders Jektvik som har blitt kalt én av landets største musikalske talenter av legenden Jan Eggum.

Anders Jektviks fjerde album!

7. september er det endelig dags for et helt nytt album fra Hitras store sønn, Anders Jektvik. Han har blitt kalt én av landets største musikalske talenter av legenden Jan Eggum, nettopp fordi han med tidligere album som "Sei det igjæn" og "No som ailt er bra" ikke bare har befestet sin posisjon som én av Norges aller sterkeste låtskrivere, men også som en el-gitarist med uvanlig god følelse og snert.

More

7. september er det endelig dags for et helt nytt album fra Hitras store sønn, Anders Jektvik.

Jektviks fjerde album

Dere har allerede fått høre singlene «Svale» og «I trailt’n». Snart får dere høre alt Anders Jektvik har å by på med fjerdealbumet Kjøtt i mørket, og her er det nok aller best å la Anders selv forklare hvordan dette albumet ble til:

– Jeg kaller denne plata kjøtt i mørket. Den ble skrevet på senvinter, i mørket. Kjøtt i mørket er også navnet på en matrett, der klosser med kjøtt bader i en brun saus. Fikk noen tanker rundt dette, og kom fram til at vi på et vis også er klosser med kjøtt, som driver rundt i universets mørke badekar, med
tilsynelatende ingen anelse om noe annet enn at vi er kjøtt.

– Det er også et mørkere uttrykk på låtene. Mer kjøtt i vokal, mer saus på gitaren, og krydret spartansk i produksjonen, trass 2018. Skal spilles høyt!

Anders Jektvik |Jon Krogstad |Ole Jonas Storli |Thomas Brodahl

Utgivelsesdato: 07.09.2018

EAN : 7033662045419

Katalognummer: GRCD4541

Priskategori : CD