Kampestuen – Tove K

TOVE KAMPESTUEN HEYERDAHL: Film · La det skje · Vi dør · Lata som · Sov høs me · Hysj · Feiltrinn · Øyet · Gata di · Buen ·mer… Nederlag

Tove Kampestuen Heyerdahl · Anders Møller, Trond Mjøen, Tore Ylvisaker, Lars Kristian Folkvord, Jo Schumann, Tomas Pettersen, Andreas Utnem

– Platedebutant med både personlighet og egenart. [5 / Hamar Arbeiderblad]

kr 139

Kampestuens debutalbum

– Hver dag er full av tåpelige, men dødelige nederlag, sier Tove Kampestuen Heyerdahl Kampestuen), som nå kommer med sin debutskive Kampestuen. Det hele er formidlet lekent, nært og alvorlig, og det er en moden artist som nå presenterer sin musikk på GRAPPA. I møtet med produsent og musiker Anders Møller (Kitchie Kitchie Ki Me O, Euroboys, Paperboys, Gluecifer, Kåre & The Cavemen), har Kampestuen rendyrket ideen om å kle de melodirike poetiske låtene med tunge bassganger og subtile gitarriff. I tillegg til Anders Møller på perkusjon, finner vi Trond Mjøen på gitar, Lars Kristian”Tittan” Folkvord på bass, Thomas Pettersen på trommer og Tore Ylvisaker på tangenter og midi. Resultatet er blitt en sterk og fengende musikkopplevelse. Vi gleder oss over å presentere Kampestuen!
https://soundcloud.com/kampestuen

Les mer

– Hver dag er full av tåpelige, men dødelige nederlag, sier Tove Kampestuen Heyerdahl, som nå kommer med sin debutskive Kampestuen.

Spennende samarbeid

I møtet med produsent og musiker Anders Møller (Kitchie Kitchie Ki Me O, Euroboys, Paperboys, Gluecifer, Kåre & The Cavemen), har Kampestuen rendyrket ideen om å kle de melodirike poetiske låtene med tunge bassganger og subtile gitarriff. I tillegg til Anders Møller på perkusjon, finner vi Trond Mjøen på gitar, Lars Kristian”Tittan” Folkvord på bass, Thomas Pettersen på trommer og Tore Ylvisaker på tangenter og midi. Resultatet er blitt en sterk og fengende musikkopplevelse.

Tove Kampestuen Heyerdahl

Tove K. Heyerdahl er utdannet skuespiller fra Statens Teaterhøgskole. Hun har jobbet ved en rekke teaterscener som skuespiller, og har medvirket i flere TV-serier på NRK. Hun er også snart utdannet journalist, noe hun selv sier var ment for å få dreis på skrivingen, men har endt opp som låtskriver på heltid.
<https://www.soundcloud.com/kampestuen>
Releasekonsert på INTERNASJONALEN 26.september
<https://www.internasjonalen.no/events/kampestuen>

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662043880

Katalognummer: GRCD4388

Priskategori : CD