Junikveld – Svein Olav Blindheim

SVEIN OLAV BLINDHEIM: Og graset det var vått · Vinternatt · Gudstjeneste · Barnet · Moderne Madonna · Eventyr · Vestenvinden · Vandresken · Hver liten ting ·mer… Junikveld

Svein Olav Blindheim, vocal · Ingvild Hasund, vocal · Fredrik Øie Jensen, saxophone · Jon Rosslund, drums

Med ‘Junikveld’ håper Svein Olav Blindheim å glede gamle Børli-fans, og kanskje rekruttere noen nye.

kr 139

Svein Olav Blindheim — ‘Junikveld’

At ‘skogens dikter’ Hans Børli skulle trigge Svein Olav Blindheim slik det gjorde, hadde han ikke trodd. Det begynte med at Blindheim lette etter passende tekster til en kulturell bistandsgruppe. Nerven og kvaliteten i tekstene inspirerte til melodisk utforsking, og etterhvert stod de nært sagt i kø og forlangte musikk. Det var slik tanken om en egen Børli-plate tok form. Med kombinasjonen av trangt budsjett og en intuitiv måte å jobbe på, ble det brukt de instrumentene en hadde for hånd: fløyter, perkusjon, citter, kontrabass, håndtromme og så videre – alt etter hva teksten og arrangementen krevde.
‘Junikveld’ er oppkalt etter et Hans Børli dikt med samme navn. Dette pluss 9 andre dikt har Svein Olav Blindheim satt toner til og spilt inn i hjemmestudioet sitt på Ringerike. Platen ble gitt ut på Grappa 7. juni 2009 i forbindelse med at Blindheim skulle åpne det årlige arrangementet "Junikveld " på Børli-tunet.

Fredrik Øie Jensen |Ingvild Hasund |Jon Rosslund |Svein Olav Blindheim

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662043224

Katalognummer: grcd4322

Priskategori : CD