Hest i Huset (Copy)

1: Dørskilt
2: Badet
3: Regntøy
mer…
4: Lim
5: Maleri
6: Maledans
7: Dørhåndtak, tråd og tallerken
8: Hest
9: Støvsuger,bøtte og såpe
10: Hund
11: Gjøkur
12: Seng


Hest i Huset Elisabeth Vannebo, Christine Sandtorv, Tone Hulbækmo, Øyvind Skarbø

Hest i huset, bestående av det talentfulle ensemblet Elisabeth Vannebo, Christine Sandtorv, Tone Hulbækmo og Øyvind Skarbø, tar deg med på en reise inn i et helt nytt og fortryllende univers. Dette unike prosjektet gir liv til de fantastiske tekstene til Gustav Lorentzen, ledsaget av gripende melodier skapt av Elisabeth Vannebo.

kr 179

Nytt spennende univers skapt av «Hest i huset»: Gustav Lorentzens dikt får nytt liv i form av enestående musikk

Les mer

Hest i huset, bestående av det talentfulle ensemblet Elisabeth Vannebo, Christine Sandtorv, Tone Hulbækmo og Øyvind Skarbø, tar deg med på en reise inn i et helt nytt og fortryllende univers. Dette unike prosjektet gir liv til de fantastiske tekstene til Gustav Lorentzen, ledsaget av gripende melodier skapt av Elisabeth Vannebo.

 

Gustav Lorentzen’s dikt, danner rammene for dette levende, frodige, og eventyrlige universet. I dette huset finner både mennesker og dyr sitt hjem, og gjennom tøysete og morsomme karakterer – noen snille, noen ville – tar Lorentzen oss med på en reise gjennom hverdagslige gjøremål og hendelser. Dette gir en humoristisk og underholdende vri til tekstene, med originale poenger og vittige innslag som trekker deg inn i historiene.

Musikken får liv og magi takket være Christine Sandtorv (vokal, gitar og gitarbanjo), Tone Hulbækmo (trøorgel, harpe, Fender Rhodes, mellotron og vokal), Elisabeth Vannebo (tuba, vokal og klokkespill), og Øyvind Skarbø (trommer, perkusjon og vokal). Innspillingen fant sted i Duper Studio med den erfarne Iver Sandøy som tekniker, produsent og mastering-ekspert. Sandøy’s tekniske kompetanse har sikret en innspilling av høy kvalitet som gjenspeiler musikernes talent og lidenskap for prosjektet. I tillegg bidrar også Hildegunn Øiseth (trompet, bukkehorn og vokal), Vegar Vårdal (fele) og Julie Vannebo-Grønning (vokal) på flere av låtene. Den imponerende samlingen av talentfulle musikere gir en rik lydopplevelse som forsterker tekstenes og historienes kraft.

Elisabeth Vannebo, initiativtaker og komponist, deler noen innsikter om prosessen bak prosjektet: “Jeg hadde med et utkast av et arrangement, og i studio blomstret kreativiteten til lydtekniker/produsent Iver Sandøy og musikerne. Innspillingen ble gjort i et stort og koselig rom med utsikt over Bergensfjorden og god kaffe, som bidro til en flott atmosfære.”

Dette prosjektet har ikke bare ført til fantastisk musikk, men har også gitt nytt liv til Gustav Lorentzen’s tidløse tekster. Vannebo forklarer: “Å jobbe med tekstene til Gustav Lorentzen var en ren fornøyelse. Jeg synes de er morsomme, selv den tragiske historien til stakkars Mariann. Jeg satt og humret da jeg leste gjennom boka og jobbet med sangene”

Sangene i dette prosjektet er hentet fra diktsamlingen “Hest i huset,” som ble utgitt i 1999. Boken er kjent for sin humor og overraskende sluttpoeng, og den gir en innføring i det mangfoldige huset befolket av dyr og mennesker. Vannebo deler noen høydepunkter fra låtene, som tar lytterne med på en morsom reise gjennom hverdagen og skaper uventede situasjoner.

Målet med dette musikalske prosjektet er tydelig for Elisabeth Vannebo: “Mitt ønske er å få med folk inn i det fargerike og frodige universet til Gustav Lorentzen. Jeg håper folk sitter igjen med en feel good stemning og synger med!”

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662047819

Katalognummer: GRCD4781-1-1-1