• Albumcover
  • Mockup_3 kopi-kopi

Håvard & Dorothea – Kvit jul i Imsland (Julehefte + CD) – Håvard & Dorothea

Kvit jul i Imsland - Ein liten julesang - Lys i desember - Tente lys - Sonjas Sang - Jul med deg - Har et sted - Ikodne - Sløret -mer… Emmanuel

Håvard & Dorothea

Lovende duo Håvard & Dorothea kommer med oppløftende, stemningsfull og forsfriskende julemusikk på deres første album.

kr 299

Lovende duo Håvard & Dorothea kommer med oppløftende, stemningsfull og forsfriskende julemusikk på deres første album.

Les mer

Håvard & Dorothea er en ung musikalsk duo som sammen med Håkon Brunborg, Martin Morland og Axel Skalstad har skapt et julealbum med stemningsfull og variert julemusikk. Med inspirasjon fra pop, impro og jazzmusikk beveger albumet seg fra svingende ny julejazz til vakre ballader og atmosfæriske lydlandskaper. Med “Kvit jul i Imsland” ønsker duoen å utfordre hva et julealbum kan være ved å tilføre noe nytt og friskt inn i floraen av allerede eksisterende julemusikk.

– Me har hatt med oss heilt fantastiske flinke og kreative musikarar på denne plata, som alle bidratt med ein stor musikalitet, speleglede og god julestemning, sier duoen.

Ettersom albumet har blitt spilt inn over alt annet enn julemåneder, har musikerne tydd til ekstra kreative virkemidler i prosessen:

– Albumet blei spelt inn i april, miksa i oktober og me har naturleg nok prøvd å halda julestemninga oppe gjennom heile prosessen. Me har tvangsspist ribbe, julesylte og julekaker frå april til november, og nå som albumet er ute kan me endelig la juleroa senka seg. Det håpar me den gjer for dykk som høyrar på også, forteller Håvard.

Musikerene i duoen er aktive i flere spennende, lovende band og prosjekter i det norske musikkmiljøet. I tillegg til å spille sammen i bandet “Klossmajor” er Dorothea Økland aktuell med bandet “Nothing Personal” og “Hey love”. Mens Håvard spiller i prosjektene “Soft City” og “Håvard Ersland Trio”.

“Ein liten julesang” kom 18. november og er første smakebit fra kommende album. Den handler kort og godt om det å lengte hjem til jul. Ment som en liten trøst, om at en kommer seg hjem til slutt, og at alle veier til slutt fører en dit en skal.

Innpakningen til denne plata byr også på et fantastisk julehefte med flotte tegninger og historier som Håvard & Dorothea gleder seg til å vise fram.

– Vi håper vi har laga årets julegave, sier duoen.

Albumet er nemlig tilgjengelig fysisk gjennom et helt ferskt julehefte, tegna av illustratør Kjersti Synneva Moen. Her håper duoen å skape gode, nye juleminner gjennom et hefte bestående av juleoppskrifter, julequiz og juleaktiviteter. I tilegg får leseren møte duoens alter egoer “Håkkis og Dorris” i en tegneserie der disse to prøver å redde jula, ved å sørge for at det endelig blir “kvit jul i Imsland.”

Ideén til juleheftet har duoen hatt i flere år nå. Håvard & Dorothea er derfor veldig stolte og gleder seg til å dele, etter å endelig ha fått dette realisert, i tillegg til deres første plate sammen.

Håvard & Dorothea

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662047611

Katalognummer: GRCD4761

Priskategori : CD