Go’e Busser – De Musikalske Dvergene

HELGE GRØNHAUG: Bussen · Det var gale før · Tiden kryper · Trappevasken · Dryg rundt beltet · Eg har sett deg · En bil langs veien · På et stille hotell · Glatte sko · Ryktet · HELGE GRØNHAUG, OLE REINERT BERG-OLSEN: Det va'kjemer… meningen · No e' eg våken

De Musikalske Dvergene: Helge Grønhaug · Arne Grønhaug · Erling Hjeltnes · Tom Harry Halvorsen · Willy Korneliussen ·

De Musikalske Dvergene feirer 35år som band med å gi ut sin åttende langspillplate: "Go’e busser"

kr 139

Sjanger: Rock

De Musikalske Dvergene feirer 35år som band med å gi ut sin åttende langspillplate: "Go’e busser".

Tittelen henspiller på at samtlige sanger er snekret sammen på bussen grytidlig om morgenen. Alle er signert Helge Grønhaug, noen handler litt om busser, alle er på norsk og vokser ut av ulike hverdager.Musikalsk ønsket gruppen å gå i en mer akustisk retning enn på forrige plate. Inspirasjonen kom da brødrene Grønhaug, mer eller mindre tilfeldig, havnet på en musikkfestival et sted i California like før arbeidet med platen startet. Der fikk da en idé om å lage en "Peace & Love" plate for nøkterne personer. De øvrige medlemmene i bandet, som etter hvert har lang erfaring med brødrenes eksentriske og til tider motstridende påfunn, tok dette med knusende ro i trygg forvissning om at også dette eksperimentet ville gå over av seg selv. Likevel henger det en og annen rest igjen av den opprinnelige ideen til tross for produsentens iherdige forsøk på å sende både den og bussen lenger ut på landet.

Les mer

De Musikalske Dvergene feirer 35år som band med å gi ut sin åttende langspillplate: "Go’e busser".Tittelen henspiller på at samtlige sanger er snekret sammen på bussen grytidlig om morgenen. Alle er signert Helge Grønhaug, noen handler litt om busser, alle er på norsk og vokser ut av ulike hverdager.

«Peace & Love»

Musikalsk ønsket gruppen å gå i en mer akustisk retning enn på forrige plate. Inspirasjonen kom da brødrene Grønhaug, mer eller mindre tilfeldig, havnet på en musikkfestival et sted i California like før arbeidet med platen startet. Der fikk da en idé om å lage en "Peace & Love" plate for nøkterne personer. De øvrige medlemmene i bandet, som etter hvert har lang erfaring med brødrenes eksentriske og til tider motstridende påfunn, tok dette med knusende ro i trygg forvissning om at også dette eksperimentet ville gå over av seg selv. Likevel henger det en og annen rest igjen av den opprinnelige ideen til tross for produsentens iherdige forsøk på å sende både den og bussen lenger ut på landet.

De Musikalske Dvergene er:

Helge Grønhaug (sang,gitar), Arne Grønhaug (gitar, kor), Erling Hjertnes (bass, kor), Tom Harry Halvorsen (tangenter, trekkspill, munnspill, kor),Willy Korneliussen,(trommer).

De Musikalske Dvergene |Helge Grønhaug |Kristin Bergsvik |Ole Reinert Berg-Olsen

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662045044

Katalognummer: GRCD4504

Priskategori : CD

Link til booklet : nedlasting