• GRCD4383.jpg
  • GoodTimeCharlie_OddleivApneset.jpg

Garage-A-Go-Go – Good Time Charlie

Net-Zombie · High-Jiver · News For You · Cold Shivers · Shine · Time-Squeezer · Red Lights · Gone · Garage A-Go-Go · Horse · Told You Twice · Ditch Diggin' · Part of My Game
(Music - Steinar Karlsen / Lyrics - Arlemer…
Hjelmeland)

Good Time Charlie: Arle Hjelmeland - vocal, harmonica · Steinar Karlsen - guitar, vocal, choir, piano, percussion, organ, el-piano · Morten Skage - bass · Einar Olsson - drums, percussion

– imponerende nok en gang! [VG]

kr 139

Magisk sjarm!

Etter snart 30-år på veien som et av de fremste norske pionèrbandene med inspirasjonskilder fra amerikansk 50- og 60-talls soul, savage Rock & Roll og Rhythm And Blues, er Good Time Charlie klar med 13 nye låter som oser av energi og magisk sjarm.

GTC blir beskrevet som ”tradisjonsbærere for ekthet, kjærlighet og respekt for faget”, samtidig som bandet evner å fornye seg og ta musikken videre i en sjanger hvor det meste av originalitet og nytenking ebbet ut for mange år siden.

«Garage A Go-Go!» er en sammensmelting av 60-tallets intense garagerock, og den eksplosive og energiske lyden av soul-musikk – kort sagt garage soul!: A GOOD TIP FOR A GOOD TIME!

Etter å ha tatt en ny retning med kritikerroste og spellemannsnominerte ”Mojo Energy” i 2008, lanseres nå ”GARAGE A GO-GO!” som en stilsikker, uforskammet kompromissløs og høyenergisk musikkopplevelse.”Real purified music!"

Les mer

Etter snart 30-år på veien som et av de fremste norske pionerbandene med inspirasjonskilder fra amerikansk 50- og 60-talls soul, savage Rock & Roll og Rhythm And Blues, er Good Time Charlie klar med 13 nye låter som oser av energi og magisk sjarm.

«Garage A-Go-Go!»

«Garage A Go-Go!» er en sammensmelting av 60-tallets intense garagerock, og den eksplosive og energiske lyden av soul-musikk – kort sagt garage soul!: A GOOD TIP FOR A GOOD TIME!

Etter å ha tatt en ny retning med kritikerroste og spellemannsnominerte «Mojo Energy» i 2008, lanseres nå «GARAGE A GO-GO!» som en stilsikker, uforskammet kompromissløs og høyenergisk musikkopplevelse. «Real purified music!»

Enorm kraft og autentisk lyd

Bandet har sterkt fokus på den enorme kraften som oppstår når den personlige og musikalske kjemien stemmer fullt ut, og at tekster og låter skal ha en indre sammenheng, kraft og nerve. Albumet er innspilt i legendariske Duper Studio og er produsert av GTC og Yngve Leidulv Sætre (DumDum Boys, Kaizers Orchestra, deLillos, Datarock, Magnet).

Yngve Sætre har enda en gang skapt en oppdatert, levende og frisk produksjon som sørger for at GTC sin karakteristiske og autentiske ‘sound’ er tilpasset nåtida.

Arle Hjelmeland |Good Time Charlie |Mari Persen |Matias Monsen |Steinar Karlsen |Thea Hjelmeland |Yngve Leidulv Sætre

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662043835

Katalognummer: GRCD4383

Priskategori : CD

Link til booklet : nedlasting