Et stille sted – Maj Britt Andersen

GEIR HOLMSEN: Tampen brenner · Større sang · Bare bare · Et stille sted · Den reisendes sang · Fin floke · Kjøkken og kjærlighet · Liten sang · Fuglesang · Avskjedensmer… skygge

Maj Britt Andersen, vocal · Kringkastingsorkestret · Peter Szilvay, conductor · Truls Mørk, cello · Daniela Reyes Holmsen, accordion · Ivar Anton Waagaard, grand piano

Et spenn fra det helt nedstrippet enkle til noe av det mest storslagne vi har hørt fra Maj Britt noensinne.

kr 139

Clear selection

Maj Britt synger Lars Saabye Christensen Maj Britt Andersen har sunget seg inn i den norske folkesjelen med sine mange plater for barn og unge. Nå er hun klar med et album for voksne, med tekster av Lars Saabye Christensen. Albumet, som har fått tittelen «Et stille sted», er spilt inn i Store Studio på NRK, sammen med Kringkastingsorkestret og Truls Mørk. Stjerneskuddet Daniela Reyes Holmsen, som også er Maj Britts datter, bidrar på albumet, sammen med pianist Ivar Anton Waagaard. Som tidligere er det Andersens mann og musikalske samarbeidspartner gjennom mange år, Geir Holmsen, som står for melodiene og arrangementene. Resultatet er vakkert og spenner fra det helt nedstrippet enkle til noe av det mest storslagne vi har hørt fra Maj Britt noensinne.

Les mer

Maj Britt Andersen slipper nytt album med tekster av Lars Saabye Christensen, spilt inn med Kringkastningsorkesteret.

Albumet er spilt inn i Store Studio på NRK, sammen med KORK og Truls Mørk. Stjerneskuddet Daniela Reyes Holmsen, som også er Maj Britts datter, bidrar på albumet, sammen med pianist Ivar Anton Waagaard. Som tidligere er det Andersens mann og musikalske samarbeidspartner gjennom mange år, Geir Holmsen, som står for melodiene og arrangementene.

Resultatet er vakkert, og spenner fra det helt nedstrippet enkle til noe av det mest storslagne vi har hørt fra Maj Britt noensinne. Både Maj Britt, Geir, Lars og Truls som alle var tilstede under innspillingen i Store Studio, opplevde de to innspillingsdagene der som magiske.

16. november slippes albumet «Et stille sted» på Grappa Musikkforlag. 23. oktober spiller Maj Britt, KORK og hele ensemblet en eksklusiv slippkonsert i Store Studio på NRK.

Geir Holmsen |Ivar Anton Waagaard |Kringkastingsorkestret |Maj Britt Andersen |Peter Szilvay |Truls Mørk

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662045969

Katalognummer: GRCD4596

Priskategori : CD