Drømmeanker – Tre Små Kinesere

ULF RISNES: Ok kompis · Vente på rødt · Det ska du få mæ te å tru · Engel i hjertet · Legende · Over Himalaya · Tøff i trynet · Drømmeanker · DAG ERIK OKSVOLD: Sjer du månen · TORUNN SÆVIK, ULF RISNES: Misforståttmer… Geni

Tre Små Kinesere · Ulf Risnes · Lars Lien · Dag Erik Oksvold · Kjetil Sandnes · Øyvind Smidt

30 år etter debutalbumet slipper Tre Små Kinesere albumet "Drømmeanker".

kr 139

Sjanger: pop

Nytt album fra Tre Små Kinesere

30 år etter debutalbumet er trønderlegendene i Tre Små Kinesere endelig aktuelle igjen med et splitter nytt album!
"Drømmeanker" inneholder ti nye sanger, inkludert singlene «Det ska du få mæ te å tru», «Vente på rødt», og «Engel i hjertet», som alle er med på å vise bredden både lyrisk og musikalsk som denne plata byr på, også med låter som «Legende» og «Over Himalaya» – samtidig som den klassiske lyden av Tre Små Kinesere er godt ivaretatt.

More

30 år etter debutalbumet er trønderlegendene i Tre Små Kinesere endelig aktuelle igjen med et splitter nytt album!

Personlig plate

– En drøm skal ikke ha et anker, for da drømmer man ikke, sier frontfigur Ulf Risnes om tittelen på Tre Små Kineser sitt ferske album, som følger OK Kompis fra 2017.

For Ulf er dette en personlig skive, blant annet med låter som tittelsporet, hvor han ser tilbake på da moren hans fortalte at han ikke kunne leve av å spille musikk dagen lang. Men Drømmeanker tar også for seg samfunnsmessige og politiske spørsmål. Han husker at atombomben var den største trusselen der ute da han vokste opp. Nå er det miljøtrusselen, og potensialet for et økologisk sammenbrudd.

– Det er viktig for meg å ytre seg om noe folk bryr seg om, og jeg vil at vi skal jobbe hardt for å få det bedre, forteller han.

Tre Små Kinesere sitt popeventyr startet i 1988, men begynte for alvor to år senere da de slapp debutalbumet 365 fri. I løpet av sine over 30 år som band har de med nå, med over ti album og gudene vet hvor mange konserter rundt om i landet, etablert seg som ett av Norges mest folkekjære band. Drømmeanker er en retur til det akustiske lydbildet fra debutalbumet, og kommer nøyaktig 30 år etter debuten.

Dag Erik Oksvold |Torunn Sævik

Utgivelsesdato: 17.01.2020

EAN : 7033662046416

Katalognummer: GRCD4641

Priskategori : CD