Det e hardt å være bitch – Iren Reppen

1: Introduksjon
2: Det e hardere å være mainn
3: Eventyret starter
mer…
4: Kattekjendis
5: Typisk norsk
6: En som
7: Research
8: Se Mæ
9: Verdenshersker i Tromsø
10: Æ e en bitch
11: Her e fakta
12: Seiltur
13: Kong Midas
14: Hele mæ
15: På do
16: Pene Bill
17: Klare mæ aleina
18: Uovervinnelig
19: På toppen?
20: Tusen grunna

Iren Reppen

«Det e hardt å være bitch» er en historie med en klar parallell til Iren Reppens forrige CD og konsertforestilling «Det e hardt å være mainn». Begge handler om makt og om en kvinne som har mer makt enn hun kanskje er klar over.

 

kr 151

«Det e hardt å være bitch» er en historie med en klar parallell til Iren Reppens forrige CD og konsertforestilling «Det e hardt å være mainn». Begge handler om makt og om en kvinnse som har mer makt enn hun kanskje er klar over.

More

Det er mye som er virkelig, mye som har skjedd i virkeligheten av det som formidles på denne CD-utgivelsen. Men i dette eventyret, som det jo faktisk er, møter vi ei jente fra nords som har store drømmer, store ambisjoner, og som oppnår stor makt. Hva gjør makt med et menneske. Lytt og døm selv.

Dette er et litt uvanlig album. Det er ti låter, og ti mellomtekster som er basert på konsertforestillingen «Det e hardt å være bitch.». Men det er likevel et helt vanlig album med låter som andre album. De har bare en historie som forsøker og binde alt sammen.

Albumet er spilt inn i studie med ønske om å gi lytteren en så «live» opplevelse som mulig. Prøvetiden ved Det Norske Teatret har gitt bandet gode muligheter og tid til å utvikle ideer og sound for hver enkelt av Svein Gundersens låter, samt eventyrstemningen og rollespill i samarbeid med regissør Nils Petter Mørland.

Iren Reppen har en sammensatt karriere som skuespiller, artist – og sjef! Det er denne siste rollen, som sjef, hun her tar tak i – som skuespiller og artist. Tidligere har Iren Reppen gitt ut CD-en «Det e hardt å være mainn» (der finner man sanger som «Pene menn» og «Bedøv mæ»). Også den gang med Svein Gundersen. «Det e hardt å være bitch» er en historie med en klar parallell til «Det e hardt å være mainn». Begge handler om makt, og om en kvinne som har mer makt enn hun kanskje selv er klar over.

Iren Reppen

Utgivelsesdato: 06.01.2022

EAN : 7033662047154

Katalognummer: GRCD4715

Priskategori : CD