Catch the Flu (URverk 8) – Ulf Risnes

ULF RISNES: The Captain and His Crew · It's Understood · Centre on Earth · Butterfly · This City is Dying · One of the Few · You're a Girl · I'm Small but I'm Great · Tonight · Singalong Tune · See Right Through Ya · The Bearer of themer… Ring · The Spider and the Fly · When Starts the Next War · Truth

Ulf Risnes

URverk er en serie på 12 utgivelser med låter skrevet og spilt inn i perioden 1977 til og med 1988. Dette er en samling av drømmer, drømmen om å bli rockestjerner. Nå er vi kommet fram til URverk 8 og albumet “Catch the Flu”.

kr 440

URverk er en serie på 12 utgivelser med låter skrevet og spilt inn i perioden 1977 til og med 1988. Dette er en samling av drømmer, drømmen om å bli rockestjerner. Nå er vi kommet fram til URverk 8 og albumet “Catch the Flu”.

 

Les mer

Catch the Flu er kanskje det særeste albumet i URverkserien.

Låtene er på engelsk og skrevet og innspilt i perioden 1981 til 1984. Dette var viktige år i Ulf Risnes sitt liv. Det faktum at han nesten utelukkende holdt på med musikk ble godt kamuflert ved at han også studerte ved universitetet, en aktivitet som roet ned hans mor og hennes venninner, og ga han arbeidsro.

“Jeg spilte i det Gurgles mk II til våren 1982, da vi ga oss etter å ha debutert med singelen “Trude c/w Nåla Mi. Etter oppløsninga av bandet ble det ikke så mange livespillinger, og noe nytt band ble ikke startet, selv om Luna Luna og Gurus of the New Head-on-ism var tilløp som ikke ble noe mer enn en konsert på rockeklubben i Trondheim. Men innspillingene fortsatte. Høsten 82 kjøpte jeg en leilighet i Storflata 1 sammen med kompis Morten Bygstad, og det frigjorde både plass og tid til mer bråk. Det var ikke mer populært at jeg spilte trommer i blokka der vi flytta inn, enn det hadde vært i blokka jeg flytta fra, men dersom det ikke pågikk for lenge gikk det an. Jeg hadde oppgradert “studio” med en båndspiller til, lånt fra kompis Dag. Dette gjorde det mulig for meg å legge lyd på lyd i stereo, noe jeg var veldig fornøyd med. Sangene på denne plata er i mange forskjellige sjangere, fra kryptisk visepop til hard rock. Jeg så ikke på musikken som en mulig levevei, men kunne ikke leve uten, og eksperimenterte fritt” – Ulf Risnes, august 2021

URverk består totalt av hele 12 album, ett og ett vil slippes hver måned i 2021. Albumene slippes på vinyl og alle sammen kommer med tekster og bilder fra perioden sangene ble spilt inn og med èn garanti: hjemmelaget!

Utgivelsesdato:

EAN : 7033661046929

Katalognummer: GRLP4692

Priskategori : LP