Blikk – Elin Furubotn

ELIN FURUBOTN: Alt å vinna · ELIN FURUBOTN, ELIN FURUBOTN: Du vet godt koffer eg e sure på deg · Et blikk · Får ikkje sove · Ta imot · Tidå e din venn · Så lett det kan ver · I det stille · Ikkje gå deg vill · Sett deg ner · Ei jentamer… · Någen Ganger

Jubileumsalbum fra Elin Furubotn — 6 nye låter, inkludert 6 favoritter fra tidligere album

Elin Furubotn feier 20-års jubileum med ny plate!

kr 139

Clear selection

Elin Furubotn – Blikk Elin feirer 20-års jubileum med sitt åttende album "Blikk" med ny digital utgivelse bestående av 6 låter og en fysisk utgivelse (Vinyl/CD) med både nye låter og noen utvalgte låter fra karrieren. Albumtittelen angir den røde tråden i tekstene til Elin. Å se innover eller utover, et skråblikk på hverdagen hvor hun synger om små og store ting. Yrkesbakgrunnen hennes har gitt henne stor innsikt i menneskepsyken, og hun har erfart at mange strever med perfeksjonisme og mye alvor. Elin ønsker å formidle håp. Fortelle at skrammer er fint. At bekymringer ikke har hjulpet noen, og at det er sunt å leke mer.

Les mer

Elin Furubotn feirer 20-års jubileum med sitt åttende album BLIKK med ny digital utgivelse bestående av 6 låter og en fysisk utgivelse (Vinyl/CD) med både nye låter og noen utvalgte låter fra karrieren.

Jubileumsalbum

Albumtittelen angir den røde tråden i tekstene til Elin. Å se innover eller utover, et skråblikk på hverdagen hvor hun synger om små og store ting. Yrkesbakgrunnen hennes har gitt henne stor innsikt i menneskepsyken, og hun har erfart at mange strever med perfeksjonisme og mye alvor. Elin ønsker å formidle håp. Fortelle at skrammer er fint. At bekymringer ikke har hjulpet noen, og at det er sunt å leke mer. Hun skriver om morsomme hverdagssituasjoner, som i sangen «Du vet godt koffor eg e sure på deg». En setning hun plukket opp fra en samtale mellom et par på en kafe. I låten «Alt å vinna» rapper Kriss (Erik og Kriss), og er et forsøk på å fortelle helst den yngre generasjon at de er gode nok som de er, «Et Blikk» er en vemodig låt, om å miste seg selv mer og mer, som hennes demensrammede far som glemmer mer og mer. De nye låtene har hun produsert i samarbeid med Freddy Holm, og musikerne Torbjørn Økland (gitar,tidl. Vamp), Morten Qvenild (tangenter, orgel, bl.a. Thomas Dybdahl), Gunnar Augland (perkusjonist, Mari Boine) og Ellen Brekken (kontrabass bl.a. Hedvig Mollestad Trio). Samarbeidet har vært fruktbart, der de har lekt seg gjennom låtene, funnet lyder fra gitarer, orgler, synther, brukt en blokkfløyte som tilfeldigvis lå der eller trommet med en penn. Tom Roger Aadland, Grethe Svensen og Kristin Sevaldsen korer.

Elin Furubotn

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662046348

Katalognummer: GRCD4634

Priskategori : CD