Beautiful Silence

LENA NYMARK: Not Ready · It's Up To You · Sola Mi · Beautiful Silence · Waiting · Oh La Vie · Inspiration · Lille Spire · Stolemer…

Lena Nymark · Juhani Silvola · Andreas Ulvo · Ellen Andrea Wang · Martin Langlie

Nymark skriver om mennesker som har forandret henne, om inspirasjon og om det å lære seg å stole på den man er glad i.

kr 139

Clear selection

Lena Nymark – Beautiful Silence Med musikk som befinner seg i en «hengekøye» mellom pop, jazz, indie og bluesrock kommer nå Lena Nymark med sitt første soloalbum: Beautiful Silence. Platen har sitt eget sound, produsert av Juhani Silvola, og er spilt inn i studioet Ocean Sound Recordings på Giske. Musikken har et spennende og "groovie" lydbilde, samtidig som den er nær, personlig og sart. Spesielt de tre norske sangene, som forøvirg synges på ekte (utvannet) Sula-dialekt, er ekstra nære og personlige, mens de engelske tekstene flettes mer inn i samspillet mellom musikerne og det totale lydbildet. Nymark skriver om mennesker som har forandret henne, om inspirasjon og om det å lære seg å stole på den man er glad i. "Beautiful Silence" er en svært personlig plate, samtidig som den har et unikt og spennende lydbilde som skiller seg ut. Musikken er til for å inspirere. 

Les mer

Med musikk som befinner seg i en «hengekøye» mellom pop, jazz, indie og bluesrock kommer nå Lena Nymark med sitt første soloalbum: Beautiful Silence.

Ocean Sound Recordings

Platen "Beautiful Silence" har sitt eget sound, produsert av Juhani Silvola, spilt inn i studioet Ocean Sound Recordings på Giske. Lena Nymark har med seg dyktige musikere på platen. Her får man høre Andreas Ulvo traktere gamle instrumenter som hammondorgel og wurlitzer, Ellen Andrea Wang på el- og kontrabass, Martin Langlie på trommer og elektronikk, mens Lena selv synger og innimellom spiller på saksofoner, tverrfløyte og bassklarinett. Her kan man høre inspirasjon fra både gamle og nyere artister som Nina Simone, Miles Davis, Feist, Lykke Li, og Sufjan Stevens.

Personlig plate

Musikken har et spennende og "groovie" lydbilde, samtidig som den er nær, personlig og sart. Spesielt de tre norske sangene, som forøvirg synges på ekte Sula-dialekt, er ekstra nære og personlige, mens de engelske tekstene flettes mer inn i samspillet mellom musikerne og det totale lydbildet. Nymark skriver om mennesker som har forandret henne, om inspirasjon og om det å lære seg å stole på den man er glad i. Beautiful Silence er en svært personlig plate, samtidig som den har et unikt og spennende lydbilde som skiller seg ut. Musikken er til for å inspirere.

Konserter:

22. mai: Platerelease, Café Mono, Oslo, Lena Nymark 23. mai: Nattjazz, Bergen, Lena Nymark 05. juli: Sommerfest på Giske, Lena Nymark 31. juli: Ingensteds, Oslo, Lena Nymark 14. september: Kampenjazz, Oslo, Lena Nymark

Utgivelsesdato:

EAN : 7033662044498

Katalognummer: GRCD4449

Priskategori : CD