KAKLING, RAUTING OG NØFF – Anne Marit Jacobsen

KuToppen: Karsten Fullu / Ketil Schei / Eyvind Andreasmer… Skeie

Jon Øigården · Anne Marit Jacobsen · Jonas Roander · Rosa E. Bye · Ketil Schei · Mariell Hansen · Maria Merete Trøen · Børge Pettersen Øverleir · Eyvind Andreas Skeie · Helge Winther Larsen

Historien om innflyttingen på gården KuToppen fra TV2s serie med samme navn.

Musikk fra TV2s KuToppen

KuToppen heter det nye norsk-produserte konseptet som tar opp kampen med Elias. Den animerte tv-serien har blitt vist på TV2 Junior, og handler om dyr på en bondegård. Kjenningsmelodien finnes allerede på TV2 Junior CDen.

Historien på denne CDen omhandler selve innflyttingen på gården KuToppen. Hønemor Chickolina arver gården etter sin onkel, og tar med seg barna Gaute og Tineline, oppfinner-grisen Albert og stor-oksen Mosk. Men innflyttingen går ikke helt som planlagt. Det er mye som må fikses på, og det gretne fugleskremselet Fobetron ønsker dem slett ikke velkommen.

Qvisten Animation samarbeider med Dyreparken i Kristiansand om å bygge et stort område der Barnas Sæter tidligere lå, med bondegård og dyr i alle varianter. I mellomtiden skal det være et dukketeater der, og de starter opp nå til sommeren. En kinofilm er planlagt høsten 2008.

Anne Marit Jacobsen |Børge Petersen Øverleir

Utgivelsesdato: 18.06.2007

EAN : 7023063011144

Katalognummer: BSCD1114

Priskategori : CD